Дентален център Д-р Корчев

Published by burn on

Дентален ценър доктор Корчев в град Благоевград е съвременна интердисциплинарна клиника, проект на д-р Андон Корчев.

Осигуряването на комфорт и качество на лечение е основна грижа и цел на специалистите в денталният център. Клиниката разполага с екипи от стоматолози, които работят в специализираните области на стоматологичната медицина.

Този модел ни позволява да Ви осигурим най-висок стандарт не само в превантивната грижа, но и при всяко лечение, което Ви се налага.

В клиниката се извършват следните стоматологичи услуги:

  • Имплантология
  • Детска стоматология
  • Избелване
  • Естетична стоматология
  • Парадонтология
  • Ортодонтия
  • Орална Хирургия
  • Ендодонтия
  • Профилактика

В Дентален център доктор Корчев в град Благоевград се извършва имплантология, която е специализирана област на денталната медицина, имаща за цел да възстанови липсата на един или повече зъби, чрез поставяне на импланти. Имплантите, които поставяме са направени от биосъвместим материал – титан, който не се отхвърля от човешкото тяло. Имплантите стабилизират костните нива в челюстта, поддържат естествената кост, и свеждат до минимум допълнителната загуба на костна тъкан. Оздравителния период при имплантологията за всеки пациент е индивидуален. В период от 2 до 6 месеца зъбният имплант се интегрира в костта, след което се пристъпва към поставяне на коронка, мост или протеза.

Дентален център доктор Корчев в град Благоевград предлага за своите пациенти орална хирургия. Тази хирургия се прилага при лечение на заболявания в устната кухина, чрез хирургични интервенции.

Оралната хирургия е раздел от лицево-челюстната хирургия и се прилага при следните стоматологични процедури:

*оперативно изваждане на полуретинирани и ретинирани зъби
*пародонтална хирургия
*поставяне на зъбни импланти
*отстраняване на счупени зъби
*водена костна регенерация
*разкриване на зъби за ортодонтско лечение
*отстраняване на кисти от зъбен произход в челюстните кости

Дентален център доктор Корчев Благоевград предлага за нуждаещите се пациенти ортодонтия. Тя е причинена от неправилно подредени зъби или неправилно съотношение и развитие на челюстите. Това е онази част от стоматологията, която изучава неправилното положение на зъбите и захапката, както и тяхното лечение. Лечението се извършва, чрез различни фиксирани или снемаеми ортодонтски апарати, според възрастта и случая на пациента. При ортодонтското лечение се извършва изместване на естествените зъби до тяхното правилното място, и по-този начин се създава правилна захапка и красива усмивка.

В Дентален център доктор Корчев се предлага детската стоматология. Тя е посветена на поддържането на оралното здраве на деца и юноши, което е от изключително значение. Първото посещение на детето при зъболекарят, трябва да бъде преди навършване на годинка. Стоматолозите в клиниката ще ви посъветват, как да почиствате зъбите на Вашите деца и каква профилактика да извършвате срещу кариес. Целта на специалистите от денталната практика е да предотвратят всички усложнения на млечните зъби с ранна диагностика и профилактика.

Дентален център доктор Корчев в град Благоевград предлага естетичната стоматология, която включва: избелване на зъбите, восъчен проект и пренасянето му върху зъбите, композитни възстановявания, промяна на формата и цвета на зъбите с фасети и порцеланови корони. С помощта на естетична дентална медицина се създава хармония между структурата на устата и лицето, формата и структурата на венеца, лицевите характеристики, размера и формата на зъбите и техния цвят. Независимо дали се касае за един зъб или цялата усмивка на пациента, ние ще осигурим необходимите естетични решения.

В Дентален център доктор Корчев в Благоевград се извършва избелване на зъби. Това е вид козметична процедура, която има за цял да направи Вашата усмивката бяла и красива. Като химичен процес представлява въздействие между зъбната тъкан и пероксидни йони, които са основната съставка на всички избелващи гелове. Чрез тази процедура пациентите, които желаят да имат по-светла усмивка, могат да променят придобитият или вродения цвят на своите зъби. В стоматологичният център, разполагаме с модерна система за уникално избелване на зъбите.

ГАЛЕРИЯ

1 2 3 4 5 6

КОНТАКТИ

Дентален център Д-р Корчев
Адрес: гр.Благоевград, ул. "Д-р Христо Татарчев" №13
Тел.: 073 885 656, 0887 366 604, 0888 813 400
Е-mail:
Web site: http://www.dc-korchev.com/