Ветеринарна клиника “Анимо” гр. София

Published by burn on

В кабинетите на Клиника “Анимо” към днешна дата работят повече от 20 високо квалифицирани ветеринарни лекари. Целта на екипа е да предложим на домашните любимци и респективно на техните собственици най-доброто, на което е способен.

В клиниката ежедневно се извършват голям брой рутинни, както и някои сложни хирургични операции – ламинектомия, при парези и травми на гръбначния стълб, множествени тежки фрактури на таза и ставите след катастрофа или падане от високо, гръдни травми и големи рани, операции на черва и стомах, отстраняване на големи тумори от вътрешни органи или крайници, уретростомия при пикочни камъни и много други.

Клиниката разполага със специализирана лаборатория за хематология и клинична биохимия, както и възможност за изследване на цереброспинален флуид, ставна течност, кръвни натривки, проби от урина, биопсии от тумори и кожни проби.

Клиника “Анимо” поддържа тесни връзки с множество лекари, кабинети и други клиники в чужбина – САЩ, Канада, Чехия, Израел и Германия. Всяка година част от нашите доктори завършват специализации и стажове в някои от тях – в областта на хирургията, офталмологията, вътрешните болести и т.н. На всеки световен конгрес по ветеринарна медицина за дребни животни има наш представител.

Работно време:

Понеделник – Събота
10:00 – 20:00

Неделя
11:00 – 18:00

Кабинетът работи денонощно!

 

КОНТАКТИ

Ветеринарна клиника “Анимо” гр. София
Адрес: гр. София, Младост 1А бл.508
Адрес: гр. София, бул.Братя Бъкстон 38
Тел.: 02/ 4219999; 02/ 974 55 16; 0889 780 180
Е-mail: