Амара йога и релакс студио гр. София

Published by burn on

Думата амара произхожда от  санскрит и означава вечност. Поради употребата на корена мар и в други езици, амара носи и значения като: добро, любов, неувяхващ, бунтарство, приятен, красив, благ, свободни хора, и други. Значенията, които открихме на тази така кратка и звучна дума, ни вдъхновиха за името на нашето студио.

Желанието ни е да ви дарим с позитивна енергия и да пробудим сетивата ви. Искаме да насърчим усещането за свободния полет на душата, и може би да чуете истинският си Божествен глас за първи път, преодолявайки бушуващите мисли от ежедневието.

Градският начин на живот е динамичен и натоварващ, тялото и душата ни се нуждаят от време и място за почивка и възстановяване. Вярваме, че успяваме да случим хармонията и баланса в Амара йога студио.

Повечето практики по йога и тай-чи, които предлагаме, са подходящи за начинаещи. За удобството и комфорта ви има групи с различна степен на натоварване, адаптирани към различните нужди на различните тела, разпределени в удобни за вас часове.

Обстановката, която създадохме за вас напомня за дома. Уют, топлина и комфорт, който да ви помогне да се отпуснете и освободите от всичко излишно.

Терапиите и масажите, които предлагаме за тяло и лице, допълват и затварят цял един цикъл на добрата грижа за себе си.

Студиото разполага с две просторни помещения за йога, тай чи и пилатес. Съблекалнята е оборудвана с шкафчета с индивидуално заключване за личните вещи. Масажните студиа също са две, с кушетка във всяка стая, и възможност за два масажа едновременно.
За Ваше удобство може да си носите леки домашни чехли за преобуване.

УСЛУГИ:
– Масажи
– Практики
– Козметика
– Маникюр и педикюр
– Human Design – Дизайн на Човека
– Терапии

КОНТАКТИ

Амара йога и релакс студио гр. София
Адрес: гр. София, бул. Витоша 45
Тел.: 0898 391 491
Е-mail:
Web site: http://amara.bg