Чинков Студио гр. София

През 2010 година Chinkov Hair Studio отваря врати  с цел да създаде място, където клиентът може не само да получи висококачествени услуги, но и да се почувства специален, намирайки необходимата промяна, така че да постигне визията, която допринася за неговото самочувствие и добро настроение.

Тк лиентите могат да получат бързо, качествено и професионално обслужване в областта на фризьорството и маникюра.

Приоритет на екипа са качеството на получените услуги и професионалното отношение, а негова мисия е – да ги осигури.

Фризьорски услуги, маникюр и педикюрВ областта на фризьорството, Чинков Студио предлага: мъжко и дамско подстригване, измиване и прическа, изправяне на коса с преса, водна ондулация, прическа с маша, боядисване, къдрене, поставяне на уплътняващ серум, кичури и официални прически. Процедурите, които предлагаме за Вашият маникюр и педикюр са: френски и класически маникюр, поставяне на гел с удължители или върху естествени нокти, поддръжка на гел, декорация и смяна на лак.

Официални прически 
Chinkov Hair Studio град София предлага разнообразие от красиви и стилни официални прически. Екипът в салона за красота, може да направи за своите клиенти: прически с плитки, кокове, коса с бретон, ретро прически, вдигната коса и други, по модел и желание на клиента. Ние предлагаме официални прически за булки, кумове, абитуриенти, партита и по други поводи. Служителите в Чинков Студио, работят бързо и използват единствено качествени продукти.

Кичури тип Балеаж
Салон за красота Чинков предлага кичури тип Балеаж. Избирайки този вид кичури, Вашата коса получава изключително естествен вид, а израстването е без очевиден и забележим корен. Много модели и звезди използват кичури тип Балеаж за своята коса. Разликата от кичурите с фолио, които изглеждат неестествено и малко еднородно, косата, която е направена чрез метода Балеаж изглежда естествена, свежа и блестяща.

Хората, избрали да се разкрасят в Chinkov Hair Studio, получават професионално, качествено и бързо обслужване в областта на маникюра и фризьорството. Нашата цел е да осигурим на клиента, професионалното отношение и високо качество на избраната от тях процедура.

КОНТАКТИ

Чинков Студио гр. София
Адрес: гр. София, ул.Черковна 57, ет.1
Тел.: 0899 92 31 03
Е-mail:
Web site: http://www.chinkov.com