Център по дентална медицина – Свети Георги гр. София

Денталният център „Свети Георги” е открит през февруари 2007 година. Той е специализиран в лечението както на деца, така и на възрастни. Комбинацията от обща, естетична и специализирана дентална медицина, и съвременна апаратура е предпоставка за успешни и висококачествени резултати на извършеното лечение. Спокойната обстановка и грижи за пациентите, създават прекрасни условия, за да изчезне напрежението и страха. Отделеното време за разговор и консултация вдъхва доверие и сигурност.

Наличната апаратура за пиезохирургия, лазер терапия, микроскоп-асистирана терапия, както и рентгеновите апарати, позволяват внедряването на най-новите и най-добрите световни методи на лечение на хирургичните и пародонтални заболявания. Непрекъснатите специализации на денталните ни лекари от клиниката у нас и в чужбина, са стандарт за високото ниво на извършващата се лечебна дейност.

Нашето желание е всички пациенти, посетили център „Свети Георги”, да са удовлетворени от крайния резултат на лечението и да се радват на добро орално здраве и перфектна нова усмивка.

 

ЕКИП

д-р Георги Цалов – специалист-стоматолог.
Завършва МУ-София през 1981 год. Специализира и посещава редица курсове в областта на имплантологията, пародонтологията, естетичната дентална медицина и лазерната дентална медицина, провеждани във Франция, Германия, Австрия, Италия, Англия и Русия.
Д-р Цалов е носител на приза “Зъболекар на годината” за 2001 година на Сдружението на Българските Зъболекари (СБЗ), честван в деня на Св. Аполония – покровителка на зъболекарите.

д-р Веси Богданова – специалист-ортодонт
Завършва МУ-София през 1989 год и получава специалност “ортодонтия” през 1997 год. Работи най-вече в сферата на детската дентална медицина, ортодонтията и естетичната дентална медицина.

д-р Силвия Цалова – стоматолог
Завършва МУ-София през 2010 година. Посещава редица специализирани курсове в сферата на ендодонтията, пародонтологията и лазерната дентална медицина в България и в чужбина.

Вилияна Балушева работи като стоматологична медицинска сестра повече от 37 години, а в екипа на д-р Г. Цалов – от 15. Тя ще Ви посрещне с усмивка и ще Ви предразположи да забравите за стреса и напрежението.

Екипът от професионалисти ще се погрижи да получите най-доброто лечение.

КОНТАКТИ

Център по дентална медицина – Свети Георги гр. София
Адрес: гр. София, ул. Константин Иречек 20
Web site: http://dc-st-george.com/