Център за слуха FONIO – гр. София

Published by burn on

Център за слуха FONIO е търговското наименование на фирма Фонио ЕООД, която е специализирана в търговията на дребно със стоки, които подпомагат живота на хората с намален слух.

В центровете за слуха FONIO ще получите най-доброто и професионално обслужване, приветлива атмосфера и дружелюбни служители.

В момента Център за слуха FONIO предлага:

Слухови апарати и аксесоари на швейрската фирма номер 1 в света PHONAK.

Слуховите апарати PHONAK се отличават с модерния си дизайн, множество функции и разнообразие на цветове, които да паснат за всеки вкус и слухова загуба. PHONAK е технологичния лидер в индустрията на производителите на слухови апарати и винаги предлага иновации, които да подпомагат все по-добре хората с увреден слух.

Горди сме, че имаме квалифицирани служители с богат опит, които редовно преминават курсове организирани от швейцарската компания производите на слухови апарати и по този начин могат да предоставят най-добрата и компетентна настройка на слуховите апарати.

Не вярвате ли? Ще се радваме да ни посетите и ви обещаваме, че ще станете наши клиенти!
Безплатен тест на слуха в Център за слуха FONIO

Център за слуха Фонио, като отдадени специалисти в областта, препоръчва всеки човек на възраст над 50 години да си прави редовно тест на слуха. За да улесним нашите клиенти, ние предлагаме безплатен тест на слуха.

Можете да направите тест на слуха в нашите центрове в страната без да се налага да чакате и в удобно за вас време. Също така имаме възможност да проведем теста и в домашна обстановка.

Да си направите тест на слуха в Център за слуха FONIO е бързо и лесно. Нашите специалисти по слухопротезиране ще тестват вашия слух внимателно и обстойно и ще ви задават въпроси за вашето ежедневие и за ситуациите, в които попадате. След идентифициране на слуховата ви загуба ще можем да намерим най-доброто решение за вас.  Тестът на слуха не е болезнен, не предизвиква дискомфорт и веднага получавате своите резултати.

 

КОНТАКТИ

Център за слуха FONIO – гр. София
Адрес: СОФИЯ, ул. Хан Аспарух 31
Адрес: ВАРНА, ул. Иван Драсов 5
Тел.: 080020123
Е-mail:
Web site: http://fonio.bg