Хелт Хармони Център гр. София

Published by burn on

Фирма „Хелт Хармони” ЕООД започва дейността си през 2010г. Oснована е от Д-р Лорета Стоименова, която от 1990 до 2010 г.специализира във Франция в областта на алергологията.

 

Д-р Стоименова притежаваща също Магистърска степен по „Бизнес- администрация”. През 2013г и 2014г д-р Стоименова повишава квалификацията си, като специализира Мезотерапия в Университетска болница гр.Бордо, Франция.

Като ексклузивен представител на елитни козметични марки и медицински изделия за българския пазар, Health Harmony e център за  висококачествени услуги, за ценители на достъпен лукс  в сферата на здравето и красотата.

От август 2014г, в центъра се предлагат естетически консултации и терапии, като в екипа се вкючва и специалиста по пластична хирургия д-р Людмил Пеев.

Основната мисия е предлагането на съвременни терапии свързани със здравето, естетиката и благосъстоянието на пациентите.

Хелт Хармони е френско-български център, ползващ най-съвременна апаратура, познания и медикаменти, предлагани от отговорни и добре подготвени специалисти в сферата на естетиката и хармонията като цяло.

Центърът предлага широка гама процедури:
– мезолифт лице;
– мезотерапия при целулит и други;
– козметични консултации и процедури с Bergman Beauty Care;
– отслабващи и уелнес терапии с апарата Icoone;
– обучителни курсове в областа на мезотерапията за лекари;

КОНТАКТИ

Гр. София
Адрес: кв. Лозенец, ул. Люботрън 3-7
Телефони: 02/ 868 61 52; 0884 905 692
E-mail: hhcsofia@ gmail.com