“Фаркол” АД

Published by burn on

„ФАРКОЛ” АД е един от 5-те най-големи национални доставчици на лекарства и консумативи на фармацевтичния пазар у нас. Следваме добрите традиции в дистрибуцията на лекарствени продукти и медицински изделия повече от 20 години.

Фирмата стартира дейността си през 1991 г. в град Бургас като регионален доставчик на фармацевтични продукти. През 1998 г. към компанията се присъединяват още две фирми, лицензирани търговци на едро на лекарства в градовете Шумен и Пловдив. Клоновете там завоюват стабилни позиции в регионите на Североизточна и Южна България благодарение на експедитивното обслужване и адекватната ценова политика. Разкрита е и база в София, която действа като логистичен център и осигурява доставки за здравни заведения на територията на София и областта. През април 2014 г. семейството на фармацевтичната компания се увеличава с още едно регионално представителство – във Велико Търново. Така, заедно с останалите клонове – в София, Пловдив, Шумен и Бургас, „Фаркол“ постига пълно национално покритие на дейността си.

Стабилното развитие на компанията даде възможност на дружеството да въведе промени в организационно и финансово направление – с прилагане на общи правила, съответстващи на ISO 9001:2008, на принципи на бюджетиране, на система за маркетингово и експертно обучение на персонала. В софтуерно направление с въведена програма за работа на фирмата в реално време.

„ФАРКОЛ” АД се нарежда сред трите най-големи доставчици на болничния пазар у нас. Снабдява с медикаменти и консумативи над 80 здравни заведения в цялата страна. Има стабилен дял в дистрибуцията на фармацевтични продукти и на аптечния пазар, разширявайки постоянно продуктовото си портфолио.

• „ФАРКОЛ” АД е ексклузивен представител за България на изкуствени стави и артроскопски материали на DePuy Synthes – дъщерна компания на “Johnson & Johnson”
• „ФАРКОЛ“ АД е ексклузивен дистрибутор на хомеопатични продукти на българската компания „Белл Хомеопатия“
• „ФАРКОЛ” АД е представител и на едни от най-големите български фармацевтични компании

Повече от 20 години „Фаркол” АД следва своята мисия да подпомага здравето и качеството на живот, синоним е на коректност, гарантиран произход на лекарствата и добра цена.

Клонове:

*Централно управление

*Бургас

*Шумен

*Пловдив

*София

*Велико Търново

Ортопедия

Отдел Ортопедия е създаден през месец август 2010 г. като ексклузивен дистрибутор на DePuy Synthes, Johnson&Johnson за България. DePuy Synthes компаниите са част от семейството Johnson&Johnson, които са световни лидери в предоставянето на решения в множество отдели на здравеопазването като ортопедия, травматология, гръбначна хирургия, спортна медицина и неврохирургия.
Отдел „Ортопедия” към „Фаркол” АД стартира с 4 човека персонал, като през 2013г. се увеличава до 7 с цел покриване на територията на цялата страна.
Използвайки наложените през годините от „Фаркол” АД професионални принципи и добра дистрибуторска практика се стремим чрез постоянно усъвършенстване да отговорим на високите очаквания на нашите клиенти. Нашата обща цел е да осигурим доказано най-високо качество за пациентите.

Аптеки

Утвърдената търговска марка „Фаркол“ притежава аптеки в Бургас и региона. Ценностите, които споделяме са предоставяне на най-доброто обслужване на нашите клиенти и пълноценна грижа за тяхното здраве. Затова мотото, което поддържаме през годините без отклонение е „Ниски цени и гарантиран произход на лекарствата“.

Първата аптека от веригата, известна като Първа частна аптека, създадена в Бургас през септември 1991 г. е аптека „Здраве“ на ул. „Св. св. Кирил и Методий“3. Впоследствие под името „Фаркол“ врати отварят още 5 аптеки в града. Аптека „Бургас“ се намира на централния булевард „Христо Ботев“ 1, аптека „Трапезица“ е на ул. „Шар планина“23 в жк. „Братя Миладинови“. През септември 2013 година е открита аптека „Фаркол Славейков“ в бл. 146 А срещу поликлиниката в ж. к. „Славейков“. Най-новите обекти на веригата са аптека „Фаркол ДКЦ 1“ в сградата на бившата Първа поликлиника в МБАЛ-Бургас и аптека “Фаркол Демокрация“ на едноименния булевард в блок „Народен юмрук“. „Фаркол“ притежава още аптеки в Малко Търново и Българово.

Аптеки „Фаркол“ поддържат огромно продуктово разнообразие с богата номенклатура от лекарствени продукти, хранителни добавки и медицинска козметика. Всички аптеки от веригата имат сключени договори с НЗОК. При нас работят висококвалифицирани специалисти, които ще ви обслужат с нужното внимание и ще ви дадат професионални съвети при покупка на фармацевтичен продукт.

Аптека „Бургас“  – гр. Бургас,бул. „Христо Ботев“ № 1 до светофара

Аптека „ДКЦ-I“ – гр. Бургас,   ж.к. „Зорница“ в сградата на МБАЛ-Бургас ДКЦ-I

Аптека „Трапезица“ – гр. Бургас,  ж.к. „Братя Миладинови“, ул. „Шар Планина“ № 23 срещу магазин „Болеро“

Аптека „Здраве“ – гр. Бургас, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 3

Аптека „Славейков“ – гр. Бургас, ж.к. „Славейков“,бл. 146, вх. А

Аптека „Демокрация“ – гр. Бургас,  ж.к. „Братя Миладинови“,ул. „Демокрация“, бл. 117 вх. 11

Галерия

2 3 4 5 Фаркол АД

КОНТАКТИ

“Фаркол” АД
Адрес: Централно управление гр.Бургас Клон Бургас - гр.Бургас бул."Сан Стефано" № 28
Адрес: Клон Шумен - бул."Мадара №38" Клон Пловдив, ул."Равнище" №2 Клон София, кв.Орландовци, ул."279" №3
Тел.: ЦУ - 056851733 факс:056851722 Клон Бургас - 056851721 факс:056851722 Клон Шумен - 054830935 факс:054830937 Клон Пловдив - 032640108 факс:032643234 Клон София - 029479356 факс:029479356
Е-mail:
Web site: http://farkol.bg