Студио МилЕн гр. Русе

Студио МилЕН е център за психотерапия и скенар терапия.

Психотерапия:

  • При психологически проблеми – хипноза, хипнотерапия,  краткосрочна терапия, психодрама терапия,  или еклектичен подход в зависимост от проблема .
  • При психосоматични проблеми – комплексният подход съчетава психотерапия  със  СКЕНАР- терапия. Психосоматиката е областта, която граничи с психологията и медицината.
  • СКЕНАР – терапията като самостоятелен метод  е подходяща при здравословни и физически проблеми.  Постигат се  много добри  резултати при проблеми  с опорно- двигателния апарат, нервна система, храносмилателна система, гинекологични проблеми, заболявания на дихателната система – остри и хронични   и други.

Студио МилЕн стартира седмични групи за терапия с използване на методите психодрама и хипноза.

Интересната комбинация от двата метода ще ви даде възможност да установите за себе си набора от определени роли, които използвате в поведението си. Аз вярвам, че нашето благополучие е свързано с ролите, които умеем да заемаме в живота си – колкото повече, толкова по – добре. С помощта на хипнозата съпътствана с повишена концентрация на вниманието и пренасочване от външната действителност към феномените на вътрешния свят, ще задълбочим процеса на себеопознаване и подпомогнем промяната в дълбочина.
В условията на спонтанност и непринуденост ще търсим истината с игрови средства и ще се научим да разрешаваме своите конфликти с помощта на групата. В пътуването към себе си ще изследваме ранните си впечатления и спомени в условията на реалност, освободена от конвенционални рамки, чрез отиграване на проблемите, амбициите, фантазиите и страховете си. Чрез вътрешен монолог и транс, ще потъваме надълбоко в себе си, в своя вътрешен свят, в собствените си мисли и преживявания, заобикаляйки съпротивите и логиката на рационалния ум. Изследвайки себе си ще се наслаждаваме на откритията си, променяйки онова, което не ни харесва, в поведението и комуникациите ни в различните си житейски роли.

Групата е подходяща за всички, които търсят решение на проблемите си и за тези, които искат да опознаят по-голяма част от себе си. Добре дошли са и всички, които са просто любопитни.

Събираме се през събота от 10 -12 ч./необходимо е предварително записване/. Цена- 10 лв. за посещение.
Водещ: Татяна Жекова – регистриран психолог, психодраматист, хипнотерапевт

Диагностика

КОНТАКТИ

Студио МилЕн гр. Русе
Адрес: гр. Русе ул. „Борисова“ 8, ет.1
Тел.: 0888 503 888
Е-mail:
Web site: http://studiomilen.com