Студио “Матини Слим” гр. Варна

Published by burn on

“Матини Слим” е екип, добре запознат с  прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. Тяхна философия е, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства.

Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока специализация именно в науки като броматология (наука за правилното хранене), ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът е преминал съответното обучение за работа с Италианския апарат “Отитестер” и може напълно професионално да Ви посъветва в борбата Ви със затлъстяването.

Стремежът на специалистите е да помогнат за изграждането на правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

Вега тест е абсолютно здраве. Това изследване дава не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но и е възможност да се анализира кой е най-подходящият за вас хранителен план. Безболезнен, безопасен и неинвазивен, тестът е подходящ за цялото семейство независимо от възраст, пол и заболявания. При здравословни проблеми Вегатестът би могъл да подобри и подпомогне лечението. Резултатите са готови веднага и не се налага да чакате допълнително за тях!

 

КОНТАКТИ

Студио “Матини Слим” гр. Варна
Адрес: гр. Варна 9000, ул"Поп Харитон" 14А
Тел.: 052/ 64 80 16; 0888 91 78 78
Е-mail:
Web site: http://vegatest-varna.com