Стоматологичен кабинет Херодентал – Стоматологичен кабинет гр. София

Published by burn on

Стоматологичен кабинет Херодентал се намира в град София, квартал младост 3, на партера на бл. 304. Той е съвременно изграден, в съответствие с всички хигиенни и санитарни норми. Разполага с модерно оборудване и апаратура за лечение на заболявания, засягащи зъбите и венците.
Стоматолог Доктор Иван Иванов в София, Младост 3

Стоматологичен кабинет Херодентал ще откриете в град София, квартал младост 3. В него работи стоматологът Доктор Иван Иванов, който извършва профилактика и лечение на заболявания на зъбите и венците. В своята работа, той използва висококачествени материали и съвременни техники.

Стоматологът Доктор Иван Иванов е с дългогодишна практика. Той работи чисто и внимателно. На него се доверяват както възрастни, така и деца за профилактиката и лечението на своите зъби. Доктор Иван Иванов извършва редица стоматологични услуги в следните направления:

дентална хирургия
лазерна терапия
имплантология
ендодонтия
пародонтология
ортопедия
естетика
избелване

Поставяне на керамични брекети в София Младост 3

В Стоматологичен кабинет Херодентал, намиращ се в град София, квартал младост 3, Доктор Иван Иванов извършва и поставяне на керамични брекети. Те се използват за изправяне на зъбите и правилно оформяне на захапката.

Керамичните брекети поставяни от Доктор Иван Иванов са предпочитана алтернатива на металните. Те са по-незабележими и в същото време също толкова ефикасни.

КОНТАКТИ

Град: София
Адрес: ж. к. Младост 3, бл. 304, вх. 3, партер
Телефони: 02 974 08 02, 0888 907 637
Интернет сайт: www.herodental.com