СМТЛ Павел Войников ЕООД – Зъботехническа лаборатория – гр. Пловдив

Published by burn on

Самостоятелна медико – техническа лаборатория – Павел Войников ЕООД е със седалище град Пловдив, ул. Детелина 1.

СМТЛ – Павел Войников ЕООД изработва металокерамика, циркониеви корони и всички видове подвижно и неподвижно протезиране.

Зъботехническата лабораторна технология е изкуството и науката за изработка на устройства за коригиране и заместители на естествените зъби.

Зъбните лаборанти работят в тясно сътрудничество със зъболекари, които планират лечението и места за възстановяване или коригиране на устройството в устата на пациента.

Професията на зъбните лаборанти е изкуство, защото всяко зъбно възстановяването е уникалено и трябва да симулира функцията на естествените зъби на пациента.

Голямо предизвикателство за зъботехника е да улови и пресъздаде както съвършенството, така също и несъвършенството на собствените зъби на пациента, така че усмивката да изглежда напълно естествена.

Зъботехниците използват различни високотехнологични материали, като керамика, пластмаси и метални сплави за фиксирани възстановявания – коронки и мостове.

СМТЛ – Павел Войников ЕООД работи с най – съвременна техника и материали на водещи производители, като Heraeus Kulzer, Degudent, Ivoclar, GC и други.

Гаранция за високото качеството на зъбните конструкции е дългогодишният опит и повишаване квалификацията на зъботехниците работещи в лабораторията.

СМТЛ – Павел Войников ЕООД се стреми в своята работа да постига висока естетика, точност и коректност, подхождайки индивидуално към всеки клиничен случай.

КОНТАКТИ

СМТЛ Павел Войников ЕООД – Зъботехническа лаборатория – гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив ул. Детелина 1
Тел.: 0888204381
Е-mail: