СМТЛ Видент ЕООД – Зъбни Протези гр. Стамболийски

Published by burn on

Медико – техническа лаборатория Видент ЕООД е лечебно заведение за извънболнична помощ. Във Видент работят високо квалифицирани зъботехници.

В лаборатория Видент се изработват специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати, свъзани със стомотологичното ортопедично лечени, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика.
Медико – техническа лаборатория Видент ЕООД изработва и предлага подвижно протезиране, неподвижно протезиране, моделно ляти протези, металокерамика и ортодонтски апарати.
Изработват се по различни технологични методи, със специални за това машини и инстроменти, както и от различни за тази цел стоматологични материали.
Дейността се извършва в лицензирано по Закона за лечебните заведения помещение, отговарящо на изискранията за производво.
Медико – техническа лаборатория Видент ЕООД изработва и предлага висококачествени денталени продукти, отговарящ на всички стандарти и изисквания, изработени по индивидуалните характеристики и желания на всеки отделен пациент, отговарящи на съвреминните изиквания на потребителя за красива усмивка.
Удоволствието да се усмихвате е единствената цел и резултат от иновативно и естетично изработване на коронки, мостове, протези и шини в лаборатория Видент.
Качеството на продуктите е съобразено с европейските норми и стандарти, но цените са съобразени с доходите и възможностите на българските потребители.

 

КОНТАКТИ

Град: Стамболийски
Адрес: ул. Марица – 6
Телефон:  0339 21 01 ; 0888 504 692
e-mail: vdent@abv.bg

[google-map-v3 shortcodeid=”TO_BE_GENERATED” width=”98%” height=”350″ zoom=”17″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Стамболийски, България, ул. Марица 6{}medicine.png{}СМТЛ Видент ЕООД” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]