СБАЛАГ ”Селена” гр. Пловдив

В  България съществува болница, която отговаря на най-високите световни стандарти. СБАЛАГ “Селена” е амбициозен проект, осъществен в България.

Защото в СБАЛАГ “Селена” сме екип от висококвалифицирани специалисти – акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки и помощен медицински персонал, който е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!

Ние предлагаме широк кръг от технологии свързани с асистираната репродукция включително IVF и  ICSI (Intracytoplasmic Sperm Injection), ембрио- и  криоконсервация, iнтраутеринна  инсеминация (IUI), овулаторна индукция, ко-култивиране (Artificial Uterus). Прилагаме също и микроманипулационни методи  (асистиран хетчинг, биопсия на бластомери), екстракция на сперматозоиди  (PESA, TESA, TESE и micro TESE).

СБАЛАГ ”Селена” разполога с най-модерната ултразвукова технология в България. Новият ултразвук Voluson E8 Expert разкрива нови възможности в клиничната практика.

Асистирана репродукция

Ин витро клиника ,,Селена” е част от комплекса по стерилитет в СБАЛАГ ,,Селена”. Той е най-големия и модерен център в Южна България. Огромното предимство да се намира в  болницата, дава възможност в рамките на 30 дни да се извършат всички изследвания и да се установи причината за проблемите в забременяването, както и да се подготви двойката за съответните процедури.
Ин витро клиника ,,Селена” е изграденa безкомпромисно по всички световни стандарти. Отделните звена са оборудвани по технологии, които позволяват поставянето на точна и прецизна диагноза, както и адекватно последващо лечение.
Специалистите в Ин витро клиника ,,Селена”  са получили своята квалификация във водещи световни центрове, а ембриологичната лаборатория е в основата на високата успеваемост и добрите резултати.
От 2008 г. успеваемостта на Ин витро клиника ,,Селена” не слиза под границата на 50%. Нашите специалисти лекари и ембриолози са доказани в областта на репродуктивните асистирани технологии. Ние извършваме всички видове АРТ процедури, които могат да помогнат при двойки с репродуктивни проблеми.

Първият ембриоскоп в България

Най-новото въведение в модерната IVF лаборатория на СБАЛАГ “Селена” е ембриоскоп. В света има само 50 ембриоскопа – един от тях е в СБАЛАГ ”СЕЛЕНА”.

Нова IVF технология позволява на двойките 24/7 ембрио мониторинг. В центъра за асистирана репродукция на СБАЛАГ ”СЕЛЕНА” вече разполагаме с един от 50-те ембриоскопа в света! Това е най-новата технология, която позволява непрекъснато мониториране на  ембрионите .

 При стандартните IVF процедури развитието им се следи от специалист ембриолог, като ембрионите се изваждат от инкубатора по един или два пъти дневно. При използването на този  стандартен метод е важно ембрионите да бъдат максимално кратко време извън инкубатора. Поради тази причина е възможно да бъдат пропуснати евентуални  промени или проблемни моменти в развитието им. Изваждането на ембрионите от инкубатора крие опасност и от замърсяване от външната среда.
Благодарение на ембриоскопа, специалистите  могат да наблюдават ембрионите продължително, без те да бъдат вадени от инкубатора, което е изключително предимство пред еднократното им дневно проследяване.
 Ембриоскопът дава възможност да се наблюдават до 12 ембриона на 6 различни пациенти. Изключително високата резолюция изобразява ембрионите на всеки 20 минути и по този начин те никога не напускат климатично контролираната за тях среда, която е перфектно адаптирана до естествената. Това увеличава значително шансовете за успех.
Благодарение на ембриоскопа, лекарите могат да определят с по-голяма сигурност, дали оплодените яйца имат шанс за създаването на здраво бебе. Родителите също получават запис от развитието на ембрионите.

КОНТАКТИ

СБАЛАГ ”Селена” гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе 80
Тел.: 032/ 64 80 20; 0886 41 88 41
Е-mail:
Web site: http://www.agselena.com/