Рехабилитационен център “Свети Наум” – гр. София

Published by burn on

“Превенцията на здравето е по-нужна от лечението.”
Насим Талеб от “Черният лебед”.

Рехабилитацията, кинезитерапията и физикалната терапия предлагат богата гама от процедури за възстановяване, профилактика и поддържане на доброто състояние на организма и борба с болката, стреса, умората…
С разнообразието на предлаганите от нас процедури, съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти, ние им помагаме да върнат баланса между духа и тялото и те си тръгват от тук заредени с много енергия и готови за нови предизвикателства.

УСЛУГИ

Рехабилитация – това са комплекс от лечебни и профилактични методи за възстановяване нормалното състояние на организма след заболяване:

  • в областта на неврологията – най-често след прекаран инсулт, дископатия, дискова херния, плексит, тендовагенит;
  • в областта на ортопедията – коксартроза, гонартроза, периартрит, остеохондроза, обездвижване след фрактури;
  • гръбначни изкривявания.

Работи се индивидуално с всеки клиент след предварително проведен преглед и изготвена индивидуална рехабилитационна програма.

Масажи – масажът е най-древното средство за лечение и профилактика. Това е кинезитерапевтичен лечебен метод, който се свежда до нанасяне на дозирани механични въздействия върху тялото, чрез различно подбрани похвати, изпълнени от ръката на масажиста или с помощта на специализирани апарати.

Антицелулитен масаж – Антицелулитният масаж с професионалните продукти на Жермен де Капучини може да бъде мануален (ръчен) или с вендузи. Техниките, разработени в нашия център, гарантират намаляване на обиколките с 2-3 см на курс от 12 процедури, проведени през ден.

СПА и УЕЛНЕС – концепцията акцентира върху превенцията, предназначена за здравите хора, които се грижат за физическото и психическото си състояние, и не на последно място – за добрия си външен вид!

Физикалната терапия – е комплексно лечение чрез средствата и методиките на лечебната гимнастика, лечебния масаж, апаратна физиотерапия, водни процедури, топлинни процедури, криопроцедури, луготерапия, медолечение и др.

DERMIONOLOGIE – световната новост в медицината за красота. Dermio Care е апарат на принципа на квантовата теория, разработен от немската компания Weyergans. Прилага се при наднормено тегло, за подобряване на еластичността и тургора на кожата, за намаляване на отоци, за елиминиране на задържани шлаки и токсини в организма, при кожни алергии, невродермит, купероза и други.

КОНТАКТИ

Рехабилитационен център “Свети Наум” – гр. София
Адрес: гр. София, ж.к.”Слатина”, ул. „Теменуга” №1
Тел.: 029717082, 0887515444
Е-mail:
Web site: http://centersvetinaum.com