Професор Д-р Илия Йовчев – УНГ болести гр. Пловдив

Published by burn on

Професор Д-р Илия Йовчев е началник на клиника по УНГ болести в град Пловдив и извършва прегледи, диагностика и лечение на УНГ болести за деца и възрастни.
Специалността уши-нос-гърло се занимава с диагностика и лечение на проблеми с ушите, синусите, гърлото, както и проблеми при хъркане и спане.

Кабинетът на д-р Йовчев е оборудван със съвременна техника, съобразена с дейността му.
Основни дейности:онкология,оперативно лечение на пациенти с карцином на ларинкса и хипофарингса-функционална хирургия на ларинкса.

Кабинетът се е специализирал в оториноларингологията и може да ви помогне при проблеми с намален слух, проблеми на вестибуларния апарат, шум в ушите или главата.

УСЛУГИ

Диагностика и лечение на детска глухота и други различни форми на глухота и нарушения функциятата на вестибуларният апарат.Оперативно и консервативно лечение на остри и хронични заболявания на външното и средното ухо.Обструктивна сънна апнея и хъркане-диагностика и оперативно лечение.
Диагностика и лечение на: хронични отити, заболявания на гълтача или ларинкса, възпаление на тъпанчето, синузит и други заболявания. Специалността УНГ се занимава с лечение на проблеми с ушите, синусите и гърлото. Към специалист отоневролог, можете да се обърнете при проблеми с хъркане, спане или други оплаквания.
Хирургично лечение на УНГ болести. Доктор Илия Йовчев извършва: шийна дисекция на лимфни възли, отстраняване на злокачествeни образования от дъно на устна кухина, естетична хирургия на носа, лицето и ушите, отстраняване на образования на гълтача и ларинкса.
Оперативни интервенции при пациенти с тумори на слюнчените жлези, нос и околоносни кухини,тумори на главата и шията,гласова рехабилитация,отология.
Ринология – Ендоназална микроендоскопска хирургия на носа, синусите и слъзните пътища.
Функционална естетична хирургия на носа, лицето и ушите.

КОНТАКТИ

Професор Д-р Илия Йовчев – УНГ болести – Пловдив
гр. Пловдив ул. София 64 УМБАЛ клиника по уши, нос и гърло.
Моб. тел.: 0896 815 201