Провидент – Д-р Виктор Жечков ЕТ гр. София

Published by burn on

Стоматологична клиника “Провидент” е сред модерните и съвременно оборудвани клиники в град София. Създадена е от Д-р Виктор Жечков през 2002 г. Екипът се състои от трима лекари, двама асистенти и администратор. Лекарите профилират в различни области на стоматологията с цел комплексно и професионално лечение, отговарящо на индивидуалните нужди на пациентите. За да постигне оптимално добра грижа за пациентите си, при специфични случаи и изисквания, практиката ползва няколко външни специалисти – ортодонт, анестезиолог, лицево-челюстен хирург, пародонтолог.

 

Д-р Виктор Жечков – Завършва СФ на МУ – София. Член е на редица национални и международни форуми и асоциации по естетична и козметична стоматология, имплантология и през последните 10 г. съсредоточава своите интереси и следдипломни квалификации  основно в тези 2 области, както и в цялостната рехабилитация на съзъбието.

Д-р Десислава Великова
Също  възпитаник на СФ на МУ-София.Тя  е ендодонтистът на клиниката. Използва най-модерните методи и достижения на съвременната едндодонтия, справя се и с най-трудните и предизвикателни случаи на коренови лечения.

Д-р Христо Лицанов – Завършил СФ на МУ –  София. Млад и амбициозен колега, с интереси в областта на ендодонтията и възстановителната стоматология

 

УСЛУГИ

Козметична и естетична дентална медицина – фасети, бондинг,циркониеви и керамични корони, избелване ,филъри за устни и бръчки с хиалуронова киселина.

Имплантология – поставяне на зъбни импланти при частично или тотално обеззъбяване. Д-р Жечков е сертифициран имплантолог с голям опит в поставянето на някоко различни системи импланти.

Кариесология – профилактика и лечение на зъбния кариес.

Ендодонтия – лечение на кореновите канали

Ортодонтия – коригиране на зъбно-челюстните деформации-подреждане и изправяне на зъбите със снемаеми апарати или фиксирана техника(брекети).

Пародонтология – профилактика и лечение на зъбоподдържащите тъкани.

Орална хирургия – екстракция на зъби, предпротетична или предимплантна корекция на меки или твърди тъкани.

Детска дентална медицина – лечение и профилактика на денталните заболявания при деца.

КОНТАКТИ

Провидент – Д-р Виктор Жечков ЕТ гр. София
Адрес: гр. София, Лозенец, ул. Вежен 12А
Тел.: 0879 806077; 0888 41 41 21
Web site: http://www.provydent.com