ITS | Здравен портал

Оптика Мишели гр. София

Оптика Мишели е член на НАБОО от 2014 година.

Оптиката предлага консултация с очен лекар. Консултацията включва преглед с авторефрактометър (компютър) и преглед на визуса с пробни рамки. Правят се проби по желание на клиента за различните разстояния за които му трябват очила.

При поръчка на рамка и корекционни лещи, прегледът е безплатен.

Оптиката е специализирана в изработка и монтаж на всички видове очила. Например, смяна на стъкла на слънчеви очила с диоптрични оцветевни слънчеви и с антирефлекс е една от най-често срещаните трудности.

Оптика Мишели се стреми постоянно да обновява техниката за центриране и изработка, което днес е на най-високото възможно ниво в България. Оборудването е от Essilor и е печелило не веднъж награди на оптичните изложения в целия свят. Изработка на очила за минути е възможна при наличните на склад лещи.

Автоматизирано измерване на центровката на вашата рамка с VISIOFFICE е абсолютно индивидуално. Параметрите се пренасят на обработващ стъклата триизмерен автомат Essilor за да се постигне максимума, който е възможен за перфектна центровка и идеално виждане.

Предлагат се всякакакви рамки и стъкла на световни производители с отлично качество:

Видове рамки – корда, цели, глазант и комбинации от трите. Материал – пластамса, оптил, стомана, монел, Titan, TITANflex, BetaTITAN и други.
Стъкла – еднофокусни, двуфокусни (бифокал), многофокусни (прогресив). Материал – перфалит, поликарбонат, TRIVEX, различни изтънявания полимер и кристал. Различни видове оцветявания. Покрития – твърдо, различни видове антирефлекс, огледално.
Изработка на форхенгери и продажба на готови.
Изработка на слънчеи очила с голяма кривина върху рамки на клиента.

Тук могат да се да поръчат различни видове контактни лещи – Bausch&Lomb, Cooper Vision, Ciba Vision.

Оптиката предлага ремонт и възстановяване на очила,  което е възможно благодарение на необходимата техника за заварка на титанови рамки – заваръчен апарат за Titanium или метално запояване с горелка тип “бренер” – за останалите метални рамки.

КОНТАКТИ

Оптика Мишели гр. София
Адрес: гр. София, Младост 3, Бл. 303, Вх. 1
Тел.: 02/ 974 1929; 02/ 887 0800; 087 896 4641
Е-mail:
Web site: http://www.misheli.com

error: Alert: Content is protected !!