Оптика Вероника – гр. София

Published by burn on

Вероника е оптика в град София, кв. Средец в която ще намерите: слънчеви и диоптрични очила, контактни лещи и разтвори, рамки, стъкла и множество аксесоари. Оптика Вероника извършва преглед от специалист – офталмолог.

Диоптрични и слънчеви очила в град София от оптика Вероника
В оптика Вероника ще намерите диоптрични очила за астигматизъм, късогледство и далекогледство. Ние предлагаме приспособления и защитни очила за работа с компютър. Защитните очила притежават покритие на стъклата, против електромагнитни трептения и излъчвания. Предлаганите от нас диотрични очила са изработени от рамки и стъкла на известни производители и доказали се марки. Слънчевите очила, кои ще намерите в оптика Вероника са елегантни и стилни. Те също са производство на световно известни марки.

Продажба на контактни лещи и разтвори в град София, кв. Средец
Оптика Вероника предлага контактни лещи и разтвори за тях. Ние гарантираме за качеството на предлаганите от нас контактни лещи и разтворите за тях. Предлагаме ви меки, твърди, козметични и цветни лещи.

Оптика Вероника предлага очни прегледи и цялостна компютърна диагностика на вашето зрение, извършени от висококвалифициран специалист – офталмолог.

КОНТАКТИ

Оптика Вероника – гр. София
Адрес: гр. София, бул. Патриарх Евтимий 52
Тел.: 029802117, 0888929775
Е-mail: