Онлайн магазин Greenzonevitality

Нашият онлайн магазин Ви предлага широк спектър от изключителни и качествени уелнес продукти – хранителни добавки, козметика, уреди за здраве и красота, които ще променят живота на Вас и Вашето семейство.

За нас клиентите са винаги на първо място и затова се стараем да предложим богата гама от професионални продукти, които да удовлетворят вашите разнообразни потребности WWW.GREENZONEVITALITY.COM – Здраве и красота на достъпна цена!

Условия за пазаруване
Пратките се доставят посредством куриерски фирми, с наложен платеж – плащате на куриера в момента на доставката.

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.greenzonevitality.com/ ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес и Speedy.
При изрично упоменато желание от Ваша страна, в товарителницата като опция, бихме могли да упоменем “с предварително отваряне”, което би Ви дало правото предварително да отворите и прегледате доставената Ви пратка, преди да сте заплатили на куриера нейната стойност.
При заявка на обща стойност над 150.00лв. разходите за куриерските услуги са за наша сметка и доставката за Вас е безплатна.

Всички предлагани продукти се предават лично или по куриер, след изричното съгласие от страна на клиента да закупи дадения продукт, с договор от разстояние (интернет търговия).
При заявена поръчка от страна на клиент се счита, че същият се е запознал и съгласил с настоящите условия за пазаруване.

Съгласно ЗЕТ, всеки наш клиент, закупил даден продукт онлайн, има право в рамките на 7 дни да върне за собствена сметка продукта.

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
Цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост.

При неизпълнение на това условие, “www.greenzonevitality.com” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от клиента.

Категории:
ТОП ПРОДУКТИ
СЪДОВЕ И ПРИБОРИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ПРИГОТВЯНЕ НА ХРАНА
ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА КОСА
ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ
ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА ТЯЛО
ЗДРАВЕ
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СПОРЕД ВАШИТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ
КОЗМЕТИКА
НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА БЕЗ ПАРАБЕНИ
ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ
ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И КОМФОРТ
ПРОДУКТИ ЗА КРАСОТА
БИЖУТА
ПРОДУКТИ И УРЕДИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ
ГРИВНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ И КРИСТАЛИ
КНИГИ
ПРОБИОТИЦИ И СИМБИОТИЦИ
ПРОДУКТИ ЗА ДОМА

КОНТАКТИ

Онлайн магазин Greenzonevitality
Адрес: гр. Бургас
Тел.: 0889 443 882
Е-mail:
Web site: http://www.greenzonevitality.com/index.html#.VhtQifmqpBc