Невена Балакчиева – Лекар стоматолог гр. Благоевград

Published by burn on

Доктор Невена Балакчиева е лекар стоматолог с богат опит. Извършва стоматологични прегледи, лечение на кариеси и естетична дентална медицина в Благоевград.

Доктор Невена Балакчиева предлага стоматологични прегледи и лечение на заболявания като кариеси, пломби, пародонтоза, кървящи венци, пулпит и други стоматологични заболявания. Кабинетът на стоматолога е оборудван с необходимата апаратура за лечение на стоматологични проблеми.

Стоматологични прегледи от Доктор Невена Балакчиева

Доктор Невена Балакчиева е лекар по дентална медицина с богат практически опит, извършващ стоматологични прегледи в град Благоевград. След преглед на зъбите стоматологът изготвя план за лечение, след което Ви предлага възможните варианти за лечене, подходящи за Вас. За удобството на своите пациенти, Доктор Балакчиева извършва калкулация на лечение и обсъжда начините на плащане.

Лечение на кариес

Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване при възрастните и децата. Кариесът е инфекциoзна болест повлияна от бактерии в устата, консумация на захари и други. Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване на зъбите при деца и възрастни. В кабинета на зъболекаря се извършва лечение на кариес, което протича леко, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес, това са пломбите. Пациентите може да избират между няколко вида, когато материалите, от който са направени пломбите са: фотополимери, амалгама, композити и химиополимери.

Естетична дентална медицина

За да бъде Вашата усмивка сияйна и красива, за да имате бели и здрави зъби, без кариеси може да се обърнете към Доктор Невена Балакчиева. Стоматологът съветва своите пациенти да следят редовно здравословното състояние на зъбите и устната кухина. Доктор Балакчиева извършва премахваме на зъбен камък и избелване на зъби. Кабинетът на зъболекаря е оборудван с модерна дентална апаратура и в него пациентите получат индивидуално отношение и качествено лечение.

Избирайки за личен стоматолог Доктор Невена Балакчиева, Вие получавате безболезнено лечение, индивидуален подход и лечение със съвременна апаратура, сигурност, високо качество и коректност.

КОНТАКТИ

Невена Балакчиева – Лекар стоматолог гр. Благоевград
Адрес: гр. Благоевград, ул. „Тодор Александров“ 19, Бившата стоматологична поликлиника , каб. 211
Тел.: 0898598850