Медицински център “ОКСИЛАЙФ” – СОФИЯ

Published by burn on

УНИКАЛЕН , МОДЕРЕН, НЕВЕРОЯТНО ПРИЯТНА АТМОСФЕРА, ОТЛИЧЕН ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ и още куп суперлативи могат да се кажат за новооткрития медицински център”Оксилайф”-София –намиращ се в полите на Витоша.

Модерна апаратура за точна диагностика, по-качествено лечение и рехабилитация на различни заболявания, уникална двусекторна барокамера с общ капацитет 14 места.

Сред най- впечатляващите апарати от оборудването на мед. център”Оксилайф”-София се откроява последно поколение триизмерен ултразвуков скенер -за изследване на млечнатата жлеза от Сименс той е първият по рода си апарат с който прегледът на гърдата е напълно безболезнен а изображенията детайлни.

Системата е изключително подходяща за пациентки с рентгенологично- плътна гръдна тъкан или с анамнеза за заболяване на гърдата, за млади жени, под 35 години, в това число бременни и кърмачки както и пациентки от останалите възрастови групи.

Сред предимствата на новата технология е нейната прецизност, и възможността за точна локация на туморното образувание в 3D, както и безвредното диагностициране, което го прави отлично средство за профилактика на най-разпространеното раково заболяване сред жените в България.

Причината е, че при прегледа не се прилага рентгеново лъчение. Ехокардиография, доплер и прецизно изследване на вътрешни органи са допълнителни възможности за точна диагностика с ненадмината резолюция на ултразвуковата технология.

МЦ. „Оксилайф”-София има отделение за кинезитерапия, физиотерапия и рехабилитация оборудвано със най-съвременна апаратура за високо и нискочестотна терапия , ултразвукова и лазертерапия апарати за раздвижване на долни крайници , масажна турмалинова кушетка и екстензионна маса и лимфен дренаж.

Разполага с уникална за България двусекторна барокамера с общ капацитет 14 места за Терапефтично/до 3 бара/ и високо/до 6 бара/ налягане.Хипербалната оксигенация представлява терапия с кислород под повишено налягане, не причинява болка,няма вредни странични действия има релаксиращ ефект.Хипербалната оксигенация е изключително популярно лечение в развитите страни и днес всички престижни клиники разполагат с барокомплекси.Тя се прилага при здрави хора за подобряване на имунния,хормонален и метаболитен статус на организма.

Има доказан ефект с изключително подобрение при деца с аутизъм и с множествена склероза.
Подобрява общото състояние при физичска и умствена умора.При хора с различни заболявания има следните индикации: декомпресаторни разстройства, газова емболия, отравяния с въглероден окис,цианид, тетрахлоретани.

Също така за лечение на тежки инфекции, газ-гангрена и остри некротизиращи фасциити.

За пластична и реконструктивна хирургия при трудно заздравяващи рани и изгаряния. Препоръчва се при увреждания с разкъсване и размачкване на меките тъкани, счупване на кости, увреждания на стави и ставни връзки. Подходяща е за подпомагане при сърдечна хирургия,мозъчни инсулти,множествена склероза, мозъчен оток. Повишава ефекта от лъчетерапия при злокачествени заболявания,както при диабет и неговите усложнения.

Препоръчва се при язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника,както и различните видове хепатит. Прилага се активно при абсцеси на белия дроб и белодробна емболия.Бързо възстановява след тежки натоварвания при състезания и тренировки.Повлиява на мускулни и ставни болки породени от екстремно натоварване и спортен травматизъм,както и има силно антимикробно действие и дезинтоксикиращ ефект с изключително подобрение при деца с аутизъми с множествена склероза.

ХИПЕРБАРНА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

Уникална за България двусекторна барокамера с общ капацитет 14 места, за терапевтично/до 3 бара/ и високо/до 6 бара/ налягане.

Хипербарната кислородна терапия представлява дишане на кислород в среда с повишено налягане.

Извършва се в барокамера.
• стимулира и ускорява всички оздравителни процеси в организма;
• насищат се дълбоките слоеве на кожата с молекулярен кислород;
• нормализира се водният баланс;
• активира се обновяването на клетките;
• Има релаксиращ, възстановяващ и подмладяващ ефект.

Сайта на МЦ”Оксилайф-София” където може да намерите повече информация е : www.oxylife-sofia.com

ГАЛЕРИЯ:

2  4   7 713279_fb5d65cd282649c9848c53b8b0037eb7 (1) thumb_935__auto_8e68475500a03735ff17ba5273a456e4(2) FIZIOTERAPIQ 3

 

КОНТАКТИ

Медицински център “ОКСИЛАЙФ” – СОФИЯ
Адрес: гр.София, ж.к. „Манастирски ливади - Б” бл. 65 сграда “ ЕВРОЦЕНТЪР
Тел.: 02 / 494 0800
Е-mail:
Web site: http://oxylife-sofia.com/