ITS | Здравен портал

МЦ „Димед“ гр. Пловдив

МЦ „ДИМЕД” ООД е частно здравно заведение, предлагащо специализирана доболнична медицинска помощ в различни области на медицината.

 

На разположение са специализирани лекарски кабинети:
– ортопед-травматология
– кардиолог
– невролог
– ендокринолог
– детски болести
– хирург
– съдов хирург
– уролог
– УНГ
– психиатър
– акушер гинеколог
– офталмолог
– хематолог
– онколог
– гастроентеролог
– нефролог
– кожно-венерически болести

Лекарите работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболяванията. Извършват се ехографска диагностика на коремни органи, на простатна жлеза и пикочен мехур, ехомамографии, ехокардиография с Доплер, трансфонтанелна ехография, ехография на щитовидната жлеза, ехография на тазобедрени стави при новородени, доплерово изследване на периферните кръвоносни съдове, ЕКГ, превръзки, гипсови превръзки, пункции на стави, измерване на костна плътност,колпоскопия, диатермокоагулация, вземане на цитонамазки, компютърно определяне на диоптъра, определяне на рефракцията при деца, определяне на очното налягане, изследване на периферното зрение, гониоскопия, фундобиомикроскопия и други.

За улеснение на пациентите МЦ „Димед“ има клинична, микробиологична, вирусологична, паразитологична, хистологична лаборатория, в които се извършват широка гама изследвания. Лабораторията работи и в събота от 8-14 часа.

Центърът разполага с Обща ЛКК, Педиатрична ЛКК и Психиатрична ЛКК.

 

КОНТАКТИ

МЦ „Димед“ гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, жк. Тракия, Търговски център „Сани“
Тел.: 032/ 29493 6; 087 889 941 7

error: Alert: Content is protected !!