Медицински център ЛОРА – гр. София

Published by burn on

Вече 15 години екипът на Медицински центъра Лора предлага доболнична медицинска помощ в повече от 20 различни области на медицината. Нашите висококвалифицирани лекари с дългогодишен опит и утвърдена практика работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания.
Стремежът ни е да предоставяме медицински услуги с отлично качество при персонално отношение към всеки пациент, обърнал се за помощ към нас.

В момента работят няколко отделни медицински центъра МЦ ЛОРА – Позитано, МЦ ЛОРА – Рентген, МЦ ЛОРА – Гоце Делчев и МЦ ЛОРА за жената. С радост споделяме, че в началото на другата година ще бъде отворен и нов – в Лозенец.

Медицински център ЛОРА разполага и със Служба по трудова медицина и организира профилактични медицински прегледи.

Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев се намира на бул. Гоце Делчев 31, бл. 76 /вход от ул. Ворино/. В кабинетите на центъра работят лекари-специалисти в следните области: педиатрия и хирургия. Обслужват се пациенти-деца, чиито родители са сключили договор за абонаментен пакет за педиатър. В Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев се провежда и Училище за бременни и бъдещи родители ЛОРА.

Преглеждат се пациенти с направления от личен лекар, частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни дружества.

Медицински център ЛОРА – Гоце Делчев работи с НЗОК.

Медицински център ЛОРА на ул. “Позитано” № 10 е разположен на няколко етажа. На партерния се намира регистратурата на лечебното заведение. На четвърти и шести етаж на сградата в добре оборудвани кабинети работят акушер-гинеколози, дерматовенеролози, кардиолози, невролози, хирурзи, офталмолози, ендокринолози, уролози, гастроентеролози и др.
Центърът има сключен договор с НЗОК, специалистите извършват диспансеризация и разполагат с голям брой направления. Обслужват се частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни дружества, както и пациенти на семейни лекари от цяла София, сключили договор с МЦ ЛОРА за осигуряване на 24-часова непрекъснатост на здравни грижи, съгласно изискванията на НЗОК.

В сградата също има многопрофилна лаборатория и аптека.

На телефони 980 8065, 0700 17575 /обажданията се таксуват на цената на един градски разговор/ пациентите могат да извикат лекар за домашно посещение, а при по-леки случаи да получат медицинска консултация по телефона от дежурен лекар.
Паркирането в района е с талони за “синя зона”.

КОНТАКТИ

Медицински център ЛОРА – гр. София
Адрес: гр. София, бул. Гоце Делчев 31, бл. 76
Адрес: гр. София, ул. “Позитано” 10
Тел.: 02/ 980 80 65, вътр. 28
Е-mail:
Web site: http://www.loramed.com/