Медицински кабинет “Интроспект” гр. София

Published by burn on

Медицински кабинет “Интроспект”, започва да функционира през 2005 година.Вече повече от две години, нашия кабинет работи с пациенти.
Всички лекари, работещи в нашия медицински кабинет, преминават през няколко курса на обучение за работа с апарата “Интроспект”, в Москва или тук, в България, заедно с руски специалисти.
На година при нас се преглеждат над 2000 пациента от цяла България, които благодарение на навременната диагностика успяват да избегнат по-нататъшни усложнения.
Чрез спектралния анализ се прави цялостна картина на всеки отделен орган и на всяка отделна система. Нашите специалисти поемат и вашето лечение.
Не губете излишно време и пари!
При нас има възможност за абонаментен план, на цяло предприятие или фирма, при което се ползва намаление.

 

ЛЕКАРИ

Д-р Недялко Борисов Григоров
Роден е през 1966 година в София.През 1992 година се дипломира като лекар в МУ-София.От 1993 година работи във Военномедицинска Академия-София.
През 1997 година защитава специалност „Вътрешни болести“, а през 2001 година – тясна специалност”нефрология”.Преминава многократно обучение с Московските специалисти за работа с апаратурата „ИНТРОСПЕКТ“.

 

АПАРАТУРА

Апаратурата “ИНТРОСПЕКТ” действа на принципа на нелинейната диагностика и спектралния анализ. Тя не оказва никакво вредно влияние върху организма.
С нея се изследват всички вътрешни органи, главният мозък, периферната нервна система, костите. Профилактичния преглед при жените включва изследване на млечните жлези, костната и половата система, а при мъжете на простатната жлеза.
В хода на изследването се проследява и ефектът от провежданото лечение (медикаментозно, хомеопатично и фитотерапевтично), както и състоянието след операция.
Апаратурата е създадена за изследване здравословното състояние на астронавтите и за научни изследвания в медицината.Единственно тази апаратура у нас притежава европейски сертификат.
Благодарение на тези изследвания се постига ранна диагностика на заболявания, както и предразположения към тях и цялостна оценка на функционалното състояние на организма.
Широкият обхват на изследванията, които предлагаме в Медицински кабинет „Интроспект“ спестяват ценно време на пациентите и обикаляне по кабинетите.

КОНТАКТИ

Медицински кабинет “Интроспект” – introspect.hit.bg

Адрес: гр. София, ул.”Софийски герой” №3, бл.1, вх.В (срещу хотел “Централ” – бивш хотел “Славия”)
Тел.: 02 852 56 88; 02 952 59 65; 02 951 61 92;
Моб. тел.: 0888 902 548