Медицински кабинет “Здравец” гр. София

Published by burn on

Ако сте разочаровани от официалната медицина или не желаете да приемате лекарства и вярвате в природните методи на лечение, Вие сте попаднали на точния адрес.Създаден през 1993 год. , кабинет Здравец постепенно се утвърди като един от водещите кабинети по Китайска и природна медицина благодарение на доказалите се от древността диагностични и лечебни методи.

След като прекрачите прага на кабинета Вие попадате в уютна, спокойна и релаксираща атмосфера, създадена от вниманието, подкрепата и любовта, с която Ви обгражда колектива.

В кабинет Здравец е застъпен холистичния подход в диагностиката и лечението.

Според Китайската медицинина човек е посредник между небето и земята и той трябва да е в хармонични взаимоотношения както със самия себе си, така и с околната среда, в противен случай се разболява. Чрез диагностичните методи на разговор /анамназа/, наблюдение на тялото и езика и палпация на пулса може много бързо и точно да се установят дисхармоничните модели на поведение на пациента довели до нарушение в неговата жизнена енергия и възникване на заболяването.

Цялостната точна диагностика е необходимост за едно успешно лечение, което ние постигаме с доказали се от древността методи като акупунктурата, мокса аурикулопунктура, масаж, билколечение в съчетание с по-съвременни методи като рейкитерапия, хомеопатия и лазертерапия.
Кабинет Здравец предмно е предпочитан от пациенти от цялата страна подложени на стрес, емоционално пренапрежение, неврози, вегетативна дистония, болкови синдроми, заболявания на костно-ставно-мускулния апарат, неврологични, гинекологични заболявания,
напълняване, стерилитет и др.

За доброто здраве е необходимо и правилно и здравословно хранене. Затова ние с радост можем да предложим на нашите пациенти да тестват своята поносимост към 240 вида храни и подправки чрез VEGA тест и да установят, кои храни са здравословни за тях както и да получат полези съвети.
Благодарение на компетентната помощ и подкрепа на нашите специалисти можете да си възвърнете не само здравето, но и да постигнете хармония на духа, душата и тялото и отново живота Ви да стане радост.

Благодарим на хилядите хора за доверието!

 

 

Н О В О ! БИОРЕЗОНАНС- КВАНТОВ АНАЛИЗ НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО !!!

 

КОМПЮТЪРНА ФУНКЦИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА с оценка на здравословното състояние

Регистрира електромагнитните вълни, излъчвани от човешкото тяло.

Разпознава около 130 жизнени показатели в организма, които могат да се проследят в динамика.

Констатира проблеми в организма в ранен стадий.

Безкръвен, безопасен и високо информативен метод.

Позволява на лекаря да назначава индивидуални комплексни програми за лечение и профилактика с цел възстановяване и укрепване на здравето.Цената на изследването е 50 лв.

тел. 0887 384963

Д-Р ИВО ЗДРАВКОВ

Д-р Иво Здравков е един от най-успешните български акупунктуристи. Още като студент проявява интерес към Традиционната Китайска медицина и акупунктура и завършва курс по точков масаж в Медицинска Академия–София. След дипломирането си през 1985 г. специализира психиатрия и акупунктура към МА-София.

През 1989 г., след конкурс, започва работа, като научен сътрудник в Лаборатория по акупунктура и лазертерапия в Транспортния институт-София

От 1993г. до сега работи в собствен медицински кабинет – Здравец. През дългогодишната си практика,д-р Здравков, непрекъснато повишава своята квалификация и образование посещавайки научни форуми, конгреси, семинари и тренинг-курсове. Има и над 10 г. опит в Рейки терапията, езотеричната психотерапия и медитацията.

Автор е на над 50 статии в популярни вестници и списания и има участия в теливизионни предавания посветени на здравето по Канал 1, БТВ и НОВА ТВ.

Д-р Здравков е редактор на българското издание на Пълен семеен наръчник по Алтернативна медицина на издателство „Наука и Изкуство”-1999 година.

Д-р Здравков е един от малкото акупунктуристи в България, владеещ уникална пулсова диагностика като част от методите на изследване в Китайста медицина. Това умение му дава възможност да избере винаги правилната схема от точки за въздействие, за да постигне отлични резултати в лечението.

Член е на Българския Лекарски Съюз и Българското Акупунктурно Дружество

ОБРАЗОВАНИЕ

1979-1985 Медицинска Академия, София

1985-1988 Специализация по Психиатрия, Медицинска Академия -София

1985 Начален курс по Китайска Медицина и Акупресура, Медицинска Академия – София

1988 Начален курс по Акупунктура, Медицинска Академия – София

1989 Курс по Лазер-терапия, Медицинска Академия – София

1999 Тренинг-курс: ”Акупунктурата в акушерството и гинекологията” – лектор Ю ДЗИН проф. в АГ иститут ШАНХАЙ, Китай – Медицинска Академия – София

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УМЕНИЯ

1990 Природосъобразен живот и хранене

1997 Курс по РЕЙКИ терапия

1990 Медитация и езотерична психотерапия

ППОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

1985-1989 Психиатрична болница, Лом

1989-1993 Лаборатория по акупунктура и лазертерапия, Транспортен институт, София

1993-до сега Практика в собствен медицински център

ПУБЛИКУВАНИ     СТАТИЙ:

 

 

 

 

 

ЛЕЧЕНИЕ

 

 

КОНТАКТИ

Медицински кабинет “Здравец” – zdravec.info

Адрес: гр. София, ул.”Парчевич” №21, ет.1
Тел.: 02 953 41 02, 02 954 83 18
Моб. тел.: 0887 384 963
Работно време: от 8.00 до 20.00 часа, Събота и Неделя по договаряне

За записване за VEGA-тест: 0888 51 50 94 – Радослава Мицева
E-Mail: ivanshivachev_at_gmail.com