МЕДИМАГ-МС ООД – Медицинско оборудване гр. София

Published by burn on

МЕДИМАГ-МС ООД е регистрирана по Търговския закон през 2002 г. Фирмата бързо се развива и утвърждава като лидер в дистрибуцията на медицинско оборудване, консумативи, апаратура и сервизна дейност. Базирайки се на професионална организация, фирмени програми за развитие на бизнеса, иновационни продукти и силни национални позиции, Медимаг-МС ООД бързо се развива до един от най-големите дистрибутори на българския медицински пазар.

Медимаг-МС е специализирана в доставката на медицинско оборудване, апаратура и консумативи в областта на кардиологията, сърдечната хирургия, неврохирургията, общата хирургия, радиологията и други. Сред специфичните дейности на фирмата е внедряването на медицинско ноу-хау на световно ниво. Ние се стремим да предлагаме на българския пазар най-новите продукти и иновативни медицински технологии от цял свят.

Фирмите, които Медимаг-МС ООД представя на българския пазар са световни лидери в своята област. Техните високи стандарти и непрекъснат стремеж към продуктови подобрения и иновации са гаранция за качеството, което ние предлагаме на българския пазар.

Фирмата има дългогодишен опит в изпълнението на комплексни инженерингови проекти. Дейността по тях включва: проучване, проектиране, узаконяване, изграждане, оборудване, обучение и въвеждане в експлоатация на отделни операционни зали, реанимации, пациентни отделения, кабинети, до цели болнични заведения. Това води до много икономически предимства за нашите клиенти, като спестяване на разходи, ресурси и време, както и подобряване на техните услуги към крайния клиент – българския пациент. Въвеждането на комплексни решения от един доставчик дава също така възможност за по-добра организация, спестяване на време за координация на доставчиците и висока ефективност.

Медимаг-МС е специализирана в областта на:

  • Медицински консумативи за инвазивна кардиология, кардиохирургия и съдова хирургия
  • Диагностична апаратура и инструментариум
  • Клинично – лабораторна техника
  • Хирургична техника и консумативи
  • Електрокоагулатори и електрически радиочестотни и ултразвукови ножове
  • Оборудване за спомагателни дейности в здравните заведения
  • Аналогови и цифрови рентгенови системи, лазерни мамографи
  • Пълно обзавеждане на операционни зали и други медицински помещения
  • Професионално консултиране в сферата на проектиране, изграждане и обзавеждане с медицинска апаратура и консумативи, които биха били най-ефективни за Вас.

КОНТАКТИ

МЕДИМАГ-МС ООД – Медицинско оборудване гр. София
Адрес: гр. София, ул. "Димитър Сагаев" 19
Тел.: 02/ 958 21 80;02/ 958 84 68
Web site: http://www.medimag-ms.com