Медикъл Дент – гр. София

Published by burn on

Медикъл Дент е основан през 2005 година. През годините непрекъснато развива своята база и днес центърът разполага със:

 

 

 

  • 9 кабинета
  • 2 операционни зали
  • зъботехническа лаборатория
  • рентгенов кабинет
  • стерилизационни помещения

Всички стоматологични услуги под един покрив

Наше стратегическо предимство са пълният набор от стоматологични услуги и възможността да получите лечението, от което се нуждаете, на едно място. Стремим се да предложим както най-новите технологии, така и изпитани техники за естествено изглеждаща искряща усмивка.

Модерно оборудване и безупречна среда

В Медикъл Дент работим с модерна апаратура от водещи световни производители и непрекъснато внедряваме нови технологии, с което гарантираме високото качество на обслужване. Следим стриктно за стерилизацията и дезинфекцията по време на всички етапи от вашето лечение, като прилагаме европейски стандарти и добри практики.

Международно признание

Медикъл Дент е официално лицензиран представител на Международния учебен център по имплантология – IFZI, със седалище в Нюрнберг, Германия. Клиниката е сертифицирана по ISO 9001:2000 и ISO 9001:2008, доказателство за високите критерии, които следваме в нашата работа.

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Естетична стоматология е изкуство и професионален усет за извършване на козметични корекции във формата, размера и цвета на зъбите. Естетична стоматология в Медикъл Дент – предлагаме избор на варианти за блестяща усмивка – фасети, коронки или избелване. Неусетни са понякога корекциите, нужни, за да може усмивката Ви да стане по-красива, изящна и привлекателна. Ние ще Ви покажем нагледно какво и как можем да подобрим в естетиката на зъбите Ви. Ще възстановим златните пропорции на зъбите, така че да имате самочувствието и увереността при общуване, да притежавате свободата да се усмихвате.
Изцяло порцеланови и циркониеви коронкиИзцяло порцеланови и циркониеви коронки
Порцеланови фасетиПорцеланови фасети
Прагови или безпрагови коронки?Прагови или безпрагови коронки?
ИзбелванеИзбелване
БондингБондинг
Лазерно естетично реконтуриранеЛазерно естетично реконтуриране

ИМПЛАНТОЛОГИЯ

Водени от желанието да предоставяме на нашите пациенти най-съвременните технологии за лечение, ние сме поставили акцент в развитието на денталната имплантология.
За да можем да гарантираме успешно лечение, внимателно сме подбрали имплантните системи, с които да лекуваме пациентите си, като сме заложили на световните лидери в производството на дентални импланти.
Много прецизно сме разработили протокола за цялостна грижа за пациента- от първоначалния разговор, в който ще ви обясним какво представлява лечението с импланти, до провеждането на контролните прегледи, за които ще имаме грижата да ви подсещаме, когато дойде време.
За да бъдем успешни сме заложили на внимателния подбор на нашите асистенти и лекари по дентална медицина. Всеки от тях ежегодно провежда курсове за повишаване на квалификациите, за да можем да предложим всички най-добри практики от света на нашите пациенти.

CEREC

CEREC (Chairside Economical Restorations of Esthetic Ceramics) е високотехнологичен продукт, който помага на стоматолога да възстанови функционално и естетично силно разрушени зъби. За около час пациентът получава максимално естетична и биологично поносима керамична коронка. CEREC е една от най-успешните инвестиции на Медикъл Дент.

КОНТАКТИ

Медикъл Дент – гр. София
Адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 114
Тел.: 02/ 963 07 37; 02/ 963 07 88
Web site: http://medicaldent.bg