Медика Дент – Кръстеви и Сие СД

Published by burn on

В Медика Дент Кръстеви и Сие се извършва пълно дентално обслужване, задоволяващо изискванията за естетика и качество на всеки пациент. Стоматологичният кабинет се намира в град София.

Стоматологичен кабинет Медика Дент Кръстеви и Сие предлага на своите пациенти:

  • лечение на кариеси;
  • стоматологични прегледи;
  • лечение на пулпит;
  • лечение на заболявания на венците и други.

Избирайки стоматологичен кабинет Медика Дент Кръстеви и Сие, Вие пациентите ще получите индивидуален подход и безболезнено лечение със съвременна апаратура.

Медика Дент Кръстеви и Сие е стоматологичен кабинет в град София, Средец, в който се извършва лечение на кариес. Кариесът е най-често заболявания при деца и възрастни. Симптомите на стоматологично заболяване са най-често визуални, а също понякога придружени и с болка.

В своята работа стоматолозите от Медика Дент Кръстеви и Сие използват само висококачествени материали като фотополимери, амалгама и химиокомпозит при изработката на пломби. В стоматологичен кабинет Медика Дент Кръстеви и Сие ще получите лечение на кариеси без болка и неприятен звук.

В стоматологичен кабинет Медика Дент Кръстеви и Сие се извършват стоматологични прегледи. Медика Дент Кръстеви и Сие може да откриете в град София, Средец. По време на прегледа се изследва здравето на вашите венци и зъби.

Стоматологичните прегледи са важни за поддържането на добро орално и дентално здраве. Стоматолозите от Медика Дент Кръстеви и Сие съветват, поне веднъж годишно да посещавате кабинета на вашия личен стоматолог.

В Медика Дент Кръстеви и Сие е с дългогодишен опит в областта на естетичната стоматология. Стоматологичният център може да откриете в град София, Средец. В модерно оборудвания стоматологичен кабинет Медика Дент Кръстеви и Сие се извършва:

  • избелване на зъби;
  • поставяне коронки;
  • поставяне мостове;
  • поставяне фасети и други.

КОНТАКТИ

Медика Дент – Кръстеви и Сие СД
Адрес: гр. София, ул. Христо Белчев №42А
Тел.: 02/ 856 15 33 ; 0884481858