Медигрей ООД – Рентгенова Диагностика гр. Пловдив

Published by burn on

МЕДИГРЕЙ е създадена през 2005г. от специалисти, работили дълго в областта на рентгеновата диагностика, с основна задача – предоставяне на услуги в областта на контрола на качеството на медицински рентгенови апарати.

МЕДИГРЕЙ е лицензирана за провеждане на дейността си от Агенцията за Ядрено регулиране и Министерство на Здравеопазването.

Благодарение на опита  на нашите консултанти в областта на диагностичната рентгенология, експлоатацията на рентгенови диагностични апарати и разработваните методики за контрол на параметрите на рентгеновата апаратура, ние притежаваме богат опит и инженерен подход към проблемите, свързани с качеството на диагностичния образ.

 

КОНТАКТИ

Град: Пловдив
Адрес: ул. Радовиш – 20
Телефон:  0888 573 294 ; 0888 332 974
e-mail: medigraybg@gmail.com

[google-map-v3 shortcodeid=”TO_BE_GENERATED” width=”98%” height=”350″ zoom=”17″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Пловдив ул. Радовиш 20{}medicine.png{}Медигрей ООД – Рентгенова Диагностика” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]