МБАЛ – гр. Луковит

Published by burn on

МБАЛ -Луковит е модерно лечебно заведение, което осигурява диагностично-консултативна и болнична помощ на над 30 000 население на територията на Община Луковит и съседните общини.

МБАЛ Луковит ЕООД заема важно място в здравната система в област Ловеч. Болницата е модерно лечебно заведение, което осигурява диагностично-консултативна и болнична помощ за над 30 000 хиляди население на територията на община Луковит и съседните общини. МБАЛ Луковит ЕООД е лечебно заведение за болнична помощ, в която лекари с взаимодействие на други специалисти и помощен персонал предоставят качествено и еднакво достъпно болнично медицинско обслужване на нуждаещите се. Повишава се качеството на живот на пациентите и чрез тях на техни близки, като лекува или облекчава основните и свързаните с тях заболявания.Болницата разполага с най-модерната апаратура на фирмите : “Сименс”, “Дрегер”, “Филипс”, “Байер”, “Фукуда”, “Хитачи”, “Олимпус” и “Топкон”.

Болницата е разположена сред собствен парк, ползва собствена парова централа, охраняем паркинг и гараж за автомобилите на болните.

СТРУКТУРА:
АГ отделение
Вътрешно отделение
Детско отделение
Неврологично отделение
Отделение по образна диагностика

КОНТАКТИ

МБАЛ – гр. Луковит
Адрес: гр. Луковит, ул. Княз Борис I 52
Тел.: 0697/ 40 86; 0894792030
Е-mail: