Лазерен център Естетик Плюс гр. Пловдив

Модерен бързо развиващ се център предлагащ широка гама от лазерни процедури и козметични услуги. Центъра е оборудван с най-съвремена лазерна и козметична апаратура като се използват високи технологии и козметични методи приложими при успешното решение на всеки един дерматологичен или козметичен проблем.

В лазерен център ЕСТЕТИК+ работим за Вашата красота и по-голямо самочувствие с цел да спечелите „ВРЕМЕТО НА ВАША СТРАНА“ ! Извършването на всички процедури се осъществява след лекарска консултация от нашите специалисти.

Процедури и услуги:
• Лазерна, Elos, Фото епилации със SYNERON
• Радиолифтинг
• Отслабване и антицелулитни терапии
• LPG KEYMODULEI
• LIFT 6
• 4*1 CERY
• Кислородно почистване и мезотерапия
• Ботокс, Филъри, Мезотерапия лице, Лифтинг нишки, Електрокоагулация
• Козметични консултации, Контролни прегледи, Изготвяне на индивидуална естетична програма

Апаратура:
Лазерен център ЕСТЕТИК+ разполага с последно поколение – Nd:YAG, Elos, Exilis, Vanqish, лазери които са специализирани в третирането на проблемни зони и по специално премахване или намаляване на нежелано окосмяване, кръвоносни съдове, капиляри, акне, фини и по изразени бръчки, отстраняване на образувания, третиране на пигментни петна и татуировки. Отслабване на проблемни зони, прмахване на целулит, стягане на контура на тялото.

ЕСТЕТИК+ е единствения лазерен център на територията на гр. Пловдив, които разполага с най-новите апарати EXILIS Elite и VANQUISH

• EXILIS Elite – монополярен радиочестотен апарат за премахване на целулит, мастни натрупвания, двойна брадичка! Използва се и за стягане на отпусната кожа, торбички, подмладяване на шия и ръце.
• VANQUISH – неинванзивна безконтактна радиочестотна терапия за мастни натрупвания и стягане в областта на корема.

В лазерен център ЕСТЕТИК + работи екип от висококвалифицирани лекари и професионалисти в различни области. Ръководител на екипа и Управител на лазерен център ЕСТЕТИК+ е д-р Людмила ЕЛЛИС.

Д-р Людмила ЕЛЛИС, е специалист по Дерматология завършила Висш Медицински Университет – Пловдив през 1994 год., има над 40 международни специализации за приложение на филъри, Ellance, Sculptra, ботокс и лазерни терапии. Взема редовно участия във форуми по най-актуални и съвременни терапии в естетичната медицина.

УСЛУГИ:

Лазерна, Elos, Фото епилации със SYNERON
– Лазерът излъчва светлина в невидимия спектър, която прониква в кожата, без да я наранява. Най-ефективен е при косми в начална (анагенна) фаза на растеж. Светлината се поглъща селективно от тъмните пигментни на космените фоликули, там тя се трансформира в топлина, което води до атрофия на луковицата и намалява способносста й да произвежда косми, без да поврежда прилежащата кожа. Успешна при: трайно отстраняване на нежеланото окосмяване при всякакъв фототип кожа, включително и с тен и може да се прилага целогодишно. Неинванзивен метод за премахване на повърхностни кръвоносни съдове – паякообразни капиляри и малки сини мрежовидни венички. Със Syneron еМах ви се предоставя възможността да се възползвате от бързо и цялостно дерматологично решение посредством извършване на пълна гама от различни естетични процедури.

Радиолифтинг
– Посредством светлината се стимулира контракцията на колагеновите фибри и съответно се произвежда нов колаген. Загряването дълбоко под повърхностния слой на кожата предизвиква незабавна контракция на колагеновите фибри, което респективно води до стягане на кожата. При процедурата кожата е защитена посредством вградено постоянно охлаждане в самия накрайник. Постига се незабавна контракция на колагеновите влакна. Поява на нов колаген. Възобновяване на еластичността на кожата. Премахване на бръчки. Стягане на увисналата кожа.

Отслабване и антицелулитни терапии
– CERRI-Cellusystem Remodelling. Този апарат по своята същност е уникален, защото е в синхрон с днешната философия за търсене на естествени решения за лечение, без хирургична намеса. В апарата са включени най- важните компоненти (микро токове, ултразвук, инфрачервена светлина), доказано успешни в борбата срещу целулита, локалните мазнини, излишните килограми и лимфатичния застой, за стягане, склпутуриране на тялото, мускулна стимулация и тонизиране. този апарат е уникален и толкова успешен със своите четири действия, базирани на електродренаж, електростимулация, ултразвук, инфрачервена светлина заложени в един апарат, интелигентно, компютърно комплектовани в 20 разнообразни програми за третиране, които работят в следните направления: Slimming Program – за строен силует (отслабване), Electrolipolysis and Sono-Photomassage – с това третиране (електролиполиза) включва деликатна поляризирана микростимулация с конкретно липолитично (разграждащо мазнините) действие като се редуцира количеството и обема на мастните натрупвания и се подобрява нарушената обмяна на целулитната тъкан, Draining Program – програма за ребалансиране на течностите (електро лимфодренаж) с или без соно и фото масаж, Electrostimulation ( електростимулация с фотомасаж ) – програма за повишаване на тонуса на мускулите. Подобрява трофиката на тъканите, стяга, тонизира и моделира тялото.

LPG KEYMODULEI
– Масаж на цяло тяло. Естествена световно призната механична техника. Разбива мастните натрупвания, стимулира лимфната и кръвна циркулация. Подобрява метаболизма. Отводнява. Възстановява съединителната тъкан. Кожата става по-гладка. Изчезва неприятният портокалов ефект. Процедурата не приченява болка, не пука капиляри, не образува хематоми. Техниката е подходяща при: целулит, отпусната кожа, оточни крака, след липосукция, лимфедерм, лениви черва, белези, anti-aging. Подходяща процедура за: оформяне на силуета, възстановяване след бременност, венозна недостатъчност, локализирани мазнини, изгаряния при мъже, в травматологията и спортната терапия.

LIFT 6
– Масаж на лице. Техника на доктор Жаке с пощипване. Стягащи anti – aging ефект. Третира: лице, шия, деколте, бюст. Видими резултати още след първата процедура! Процедурата стимулира фибробластите, активизира производството на колаген и еластин, възстановява гладката и блестяща повърхност на кожата, възвръща младежкият вид на лицето, омекотява и заличава бръчките, има успокояващ ефект и възвръща доброто самочувствие.

4*1 CERY
– 4*1 CERRI е система, която позволява комплексен подход при третирането на проблемните зони на тялото, като използва няколко природосъобразни природни подхода – ултразвук, електродренаж, инфрачервена светлина и електростимулация. Комбинирана физиотерапевтична апаратура за локално въздействие и елиминиране на мастните натрупвания и целулита на определени неестетични места по тялото. Използваните методи взаимно се допълват, което многократно усилва тяхното въздействие върху обработваните зони на тялото. Решение на проблеми, свързани с целулита, излишните мазнини и килограми, лимфатичния застой. Системата е идеална за мускулна релаксация и тонизиране. Разнообразните програми, заложени в апарата, позволяват да се намери индивидуално решение за всеки клиент.

Кислородно почистване и мезотерапия
– Кислородно микродермабразио – ревулюционен, неагресивен механичен пилинг, с който се обрабова епидермиса. Премахва мъртвата кожа, стимулира естественото възобновяване на тъканта, като по този начин се заменя нелицептиятната, изтощена кожа с равен и свеж тен. Успешно се прилага при: фини бръчици около очите и устата, комедони, акне и белизи от акне, дълбоки и релефни белези, неравен релеф на кожата, отпусната кожа, себорея, стрии. Кислородна мезотерапия е специално създаден метод на базата на комплекс от витамини, който стимулират защитните механизми на организма и му помагат в борбата със старостта, акнето и целулита. Контролират функцията и растежа на фибробластите, стимулират регенерацията на еластина и колагена, регулира делението и метаболизма на клетките. Успешно се прилага при: кожа наранена от прекомерно излагане на слънчева светлина, хиперпигментация, застаряваща кожа, девитализирана кожа.

Ботокс, Филъри, Мезотерапия лице, Лифтинг нишки, Електрокоагулация

Козметични консултации, Контролни прегледи, Изготвяне на индивидуална естетична програма

Единствено в лазерен център ЕСТЕТИК+ може да Ви бъдат извършени процедури с най-новите апарати EXILIS Elite и VANQUISH

• EXILIS Elite – монополярен радиочестотен апарат за премахване на целулит, мастни натрупвания, двойна брадичка! Използва се и за стягане на отпусната кожа, торбички, подмладяване на шия и ръце.

• VANQUISH – неинванзивна безконтактна радиочестотна терапия за мастни натрупвания и стягане в областта на корема.

 

КОНТАКТИ

Лазерен център Естетик Плюс гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Кутловица 2
Тел.: 0888 312 551
Е-mail:
Web site: http://www.estetikplus.org