Комплекс Джи Мед гр. Пловдив

Published by burn on

“Джи Мед” е многопрофилна болница за активно лечение. Ситуирана е в град Пловдив, на бул. “Кукленско шосе” (след влизане в града от колелото на околовръстното). Локацията е с добре развита транспортно-комуникационна система.

МБАЛ “Джи Мед” е разположена на обща разгърната площ от 4 000 кв. м. Четириетажната сграда е решена в съвременна архитектура и е с модерна визия. Вътрешното разпределение и обзавеждане са съобразени да създават комфорт и положителни емоции на пациентите. Осигурена е достъпна среда за хора с увреждания и с инвалидни колички до всички структурни звена и помещения.

Болницата стартира с четири отделения – Акушерство и Гинекология с Родилно, Оперативна гинекология, Хирургия, Клинична онкология и химиотерапия. В близко бъдеще се планира откриване на Сектор за репродуктивна медицина (ин-витро).

МБАЛ “Джи Мед” е оборудвана с най-модерна апаратура като по този начин предлага на своите пациенти лечение по най-високи медицински стандарти.

Медицинският екип е от доказани професионалисти в областта на акушерството и гинекологията, хирургията, вътрешните болести и онкологията.

На първия етаж на болницата е разположен Медицински център “Джи Мед”.

Медицински център “Джи Мед” е разположен на първия етаж на МБАЛ “Джи Мед”. Разполага с лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи и работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК.

Кабинети:

кабинет Акушерство и гинекология

кабинет Хирургия

кабинет Клинична онкология

КОНТАКТИ

Комплекс Джи Мед гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе
Тел.: 032/ 280 307; 0899 983 564
Е-mail:
Web site: http://www.gmedhospital.com