Козметично студио „Beauty“ – Лозенец София

Козметично студио „Beauty“ предлага терапии за лице с професионалната био козметика на Dr.Spiller.

Фирмата е и директен вносител на специално подбрани козметични продукти.

Има онлайн магазин на адрес: http://beauty-market.shopmania.biz/.

ПРОЦЕДУРИ:

Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза. Осъществява се с апарати които излъчват интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия, която се излъчва от апарата се поглъща от меланина (пигментът който оцветява космите и кожата ) и се трансформира в топлина, която от своя страна се провежда по стеблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа.

Мултиполярния радиочестотен лифтинг – радиочестотата се прилага в медицината с терапевтична цел над 30 години.
От няколко години радиочестите се прилагат и в естетичната медицина; в процедурите за стягане (лифтинг) на кожата по цялото тяло; подмладяване и изглаждане на бръчките на лицето, шията и деколтето.
Радиочестотният поток се получава от движението на частици със заряд в затворен кръг между полюси. Енергийният поток среща съпротивление в тъканите и техните молекули започват силно да трептят, в резултат на което се отделя топлина. В трите слоя на кожата – епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянато е различно. На повърхността на кожата температурата достига 40оС, в дермата и хиподермата – достига и надминава 60оС. Загряването усилва кръвопотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързат и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фиброобластите (клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на радиочестотния поток и по тази причина се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от надлежната дерма.
Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни киселини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо-, а след това в кръвообръщението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

Последващите ефекти:

– СТЯГАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА;
– РЕДУЦИРАНЕ НА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ;
– СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО.

RF процедурата има силно изразен стягащ ефект. Ефектът нe е само върху зоната, която третираме, енергията е фокусирана и дълбочината на въздействие е от 3 до 6см дълбочина (дермален и хиподермален слой).

КАВИТАЦИЯТА представлява един нов иновативен, модерен и неинвазивен метод за извайване контурите на тялото. Има изключителна ефективност още след първата процедура – наблюдава се намаляване на обиколката до 2см.

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. При него се използва синхронизирана работа на контролирани ултразвукови вълни, което гарантира съхранението на другите тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, който се осъществява чрез въртеливи движения на накрайника на уреда. Самият процес генерира микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони. Така те се разрушават, превръщат се в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи.

Работно време:
Понеделник-Неделя
10:00-20:00
Без почивен ден

КОНТАКТИ

Козметично студио „Beauty“ – Лозенец София
Адрес: гр. София, кв, Лозенец, ул. Криволак 49
Тел.: 0892948719; 0882508353
Web site: http://beautylozenec.com