Клиника по Парадонтология и Имплантология д-р Кръстев гр. Варна

Published by burn on

Искам лечението да не носи болка, страх, разочарования. Вярвам че всеки един от нас заслужава индивидуален подход. Виждам че усмивката може да е красива и атрактивна и да носи радост на всички.

Има модерна стоматология!

Стоматология, която преобразява усмивките на хората! Пародонтология Имплантология Орална хирургия Естетична стоматология.

Д-р Пресиян Кръстев ръководи екип, фокусиран върху естетичната имплантология и пародонтология. През 2008 той завърши едногодишна Майсторска програма в имплантологичната стоматология на най-високо научно и практическо ниво към Global Institute for Dental Education и UCLA School of Dentistry, Los Аngeles, САЩ. Ментори в обучителния курс са Dr. Sascha Jovanovic, Dr. Egon Euwe, Dr. Istvan Urban, Dr. Henry Takei, Dr. Ed McLaren, Dr. George Perri, Dr. Bernard Touati, Dr. Massimo Simion и много други прочути учени и клиницисти. Това са специалистите, които създават тенденциите в съвременната естетична стоматология и орална имплантология в частност.

Д-р Кръстев е първият в България специалист завършил тази програма. Знанията и уменията придобити с нейна помощ са от първостепенно значение за пациенти, изгубили зъби, алвеоларна кост и меки тъкани при травми (при автомобилни катастрофи, спортни травми и др.), в следствие на пародонтит или друго заболяване. Програмата позволява в практиката да бъдат въвеждани най-модерни концепции: от тефлонови мембрани с титаниев скелет, до рекомбинантни костни протеини, които са способни да предизвикат създаване на кост на мястото, където са поставени. Съвременната орална хирургия разполага наистина с богат асортимент от методи и възможности, за да допринесе за успеха на едно стоматологично лечение. Освен лечение на пародонтит и поставяне на импланти, както и различни видове ектракции на зъби, с които традиционно се свързва хирургията, съществуват редица техники, с които се подпомага дадено лечение. Единствено при нас се извършва регенерация на кост и меки тъкани във вертикален аспект, което позволява лечение чрез имплантати там, където това е било невъзможно поради липса на кост. Към всеки пациент при всяко посещение при нас, екипът ни подхожда индивидуално, защото вярва, че най-добрите възможни резултати се постигат съвместно и с активното участие на пациента.

УСЛУГИ

Пародонтология
Пародонтонтитът, едно от най-разпространените заболявания на венците, се лекува. При първите симтоми на пародонтална болест: възпалени, кървящи венци, тъмни пространства между зъбите, лош дъх или клатещи се зъби, заповядайте в специлизираната Клиника по пародонтология и имплантология Д-р Кръстев – не оставяйте инфекцията да отнеме усмивката Ви. Имплантология – Зъбните имплантати представляват съвременна прецизна и надеждна терапия и спомагат за дълготрайния Ви комфорт и чувство за сигурност. Д-р Пресиян Кръстев работи с импланти от най-висок клас като предлага най-успешното гарантирано лечение при загуба или липса на зъб. Орална хирургия – Клиниката предлага всички видове хирургични лечения на зъбозадържащите тъкани по най – съвременни технологии с прецизност и гарантиран резултат на лечението – от усложнени екстракции, разкриване на ретинирани зъби и отстраняване на кисти и тумори, до водена тъканна регенерация, костна огментация и повдигане на синусния под с цел последващо или едновременно имплантиране.

Естетична стоматология
Здравите венци допринасят за красотата и естетиката на Вашата усмивка. Симетрията и хармонията между контура на венеца и зъбите ви, съобразени с индивидуалните характеристики на Вашата лицева естетика са от първостепенна грижа за нас. Ние се грижим за това зъбите ви да са бели, венците розови, а дъхът свеж. Парадонтология Пародонтологията е клинична специалност, която изучава и лекува болестите на зъбодържащите тъкани. Пародонтолозите се грижат зъбите да са бели, а венците розови и дъхът свеж. Болестите на венците, включително гингивита и пародонтита, са сериозни инфекции, които, оставени нелекувани могат да доведат до загуба на зъби. Думата “пародонт” буквално означава “около зъб”. Пародонталната болест представлява хронична бактериална инфекция която засяга венците и костта, която държи зъбите (алвеоларната кост).

ЦЕЛИ
Задачата на пародонтолога е не само да запази вашите естествени зъби на мястото им, но и да премахне всеки болестен симптом, болка или лош дъх. Ако сте се примирили с кървенето, гноенето, болката, клатещите се зъби и лошия дъх – знайте, че това не е нормалното състояние на вашата уста и вие можете да го промените! С помоща на пародонтолога зъбите ви ще възвърнат естествената си красота и здраве и познатите ви ще го забележат. Пародонтологът ви владее различни хирургични техники между които и пластични, които ще направят усмивката ви още по-атрактивна.

Имплантология

Зъбните имплантати
Зъби, които изглеждат и се усещат като ваши собствени. Зъбният имплантат е изкуствен зъбен корен, който пародонтологът поставя в челюстта, за да носи възтановен зъб или мостова протеза. Зъбните имплантати са идеална възможност за хора в добро общо и орално здраве, които са изгубили зъб или зъби поради пародонтално заболяване, травма или друга причина. Високотехнологично средство, зъбните имплантати са всъщност по-щадящи към зъбите, отколкото например една мостова протеза, тъй като имплантатите не разчитат на съседните зъби за опора и по този начин не ги увреждат. Зъбните имплантати изглеждат и се усещат толкова естествено, че вие може да забравите, че някога сте изгубили зъб. Имплантатите могат: Да възтановят един или няколко зъби без да се увреждат съседните. Да носят мост и да елиминират нуждата от снемаема протеза. Да осигурят опора за цяла снемаема протеза, като я направят по-сигурна и удобна. Да възтановят естетиката на усмивката, дъвкането, комфорта. Да запазят алвеоларната кост от стопяване.

Хирургия
Съвременната орална хирургия има наистина богат асортимент от методи и възможности да допринесе за успеха на едно стоматологично лечение. Освен различните видове вадене на зъби, с които традиционно се свързва хирургията, в областта на протетиката е възможно да се подобри стабилността на една снемаема или неснемаема протеза, естетиката, дълготрайността и. В областта на ендодонтията – премахване на неподдаващи се на лечение грануломи, различни видове кисти, перфорации на коренови канали.

КОНТАКТИ

Клиника по Парадонтология и Имплантология д-р Кръстев гр. Варна
Адрес: Варна, ул. Идеал Петров 26
Тел.: 052722100
Е-mail:
Web site: http://www.krastev.info