Клиника ГАЛАТЕЯ – гр. София

Published by burn on

Клиника Галатея е с над 13 годишен опит в трансплантацията на коса. Основана е през 2001 г. от д-р Михаил Скерлев. През 2008 г. към екипа се присъединява д-р Цветалин Зарев.

Ние Ви предлагаме целия спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото, съобразно с европейските и световните стандарти.

Клиниката притежава необходимата апаратура за високо специализирана хирургия. Все повече пациенти от Обединена Европа се възползват от предлаганите висококачествени медицински услуги на разумни цени в приятната обстановка и уютна атмосфера на ГАЛАТЕЯ.

В последните 6 години клиниката се специализира в областта на FUE техниката за присаждане на коса, като от 4 години прилагаме AVA FUE техника на трансплантация.

СПЕЦИАЛИСТИ

Д-р Михаил Скерлев завършва Медицински университет, град Варна. Участва в създаването на Клиниката по изгаряния и пластична хирургия към Военноморска болница, град Варна. Специализира пластична хирургия в университета „Мендуза” в столицата Претория, Южна Африка. През 2001 г. основава медицински център по естетична пластична хирургия „Галатея”. От 2013 г. е началник на хирургично отделение към МБАЛ „Здравето”.

Д-р Цветалин Зарев завършва Медицински университет, град София. Работи в областта на естетичната пластична хирургия, като в последните 6 години активно се занимава с трансплантацията на космени фоликули- присаждане на коса, вежди и мигли. През този период д-р Цветалин Зарев преминава през всички техники на FUE методът (ръчна и полуавтоматична), като последните 4 години активно разработва и прилага най-съвременната техника за трансплантация на коса- AVA FUE (Automatic Vacuum Assisted Follicular Unit Extraction) . Това се осъществява с помощта на френската роботизирана система „PUNCH HAIR MATIC”.

УСЛУГИ

В клиника „Галатея” се извървша широк спектър от оперативни интервенции и инвазивни манипулации за подмладяване на лицето и тялото. Нашата клиника разполага с високо специализирана хирургична апаратура за трансплантация на коса (Punch Hair Matic) и отговаря на изискванията на всички европейски и световни стандарти. Притежава всички необходими сертификати за работа с нея.

Строго индивидуален подход към всеки един пациент. Чрез математически принцип, след изследване с микрокамера, изчисляваме точното количество присадки. Методът, който използваме (AVA FUE), ни позволява да извлечем половината от здравата коса и да я преместим в засегнатите зони.

95-98% прихващане на микроприсадките – постигане на изчислената гъстота в един етап.
Извличаме чисти фоликулярни единици, лишени от излишна тъкан. Това създава неограничени възможности в гъстотата на трансплантация, като сме в състояние да постигнем 100%-ва гъстота в един етап при необходимост.

Можем да трансплантираме до 3000 микроприсадки (7000-9000 косъма) в един ден и до 6000 (14000-18000 косъма) в два последователни дни.
Техниката позволява ефективното извличане на всеки здрав косъм от човешкото тяло, независимо от местоположението му.

 

КОНТАКТИ

Град: София
ул. Маестро Кънев N:4
Телефони :0878 38 43 23, 0878 52 99 56, 0878 52 99 55