Клиника Астери Мед гр. Свети Влас

Published by burn on

Клиника Астери Мед е уникален медицински комплекс, състоящ се от няколко многопрофилни центъра, работещи по единна система. Нашите клиенти получават помощ от висококласни медицински специалисти, благодарение на което се радват на здраве, красота и добро настроение.

Опитни лекари винаги са готови да Ви консултират във всяко направление на съвременната медицина.
С помощта на съвременната диагностична апаратура, специалистите на Астери Мед могат максимално точно да поставят диагноза и да разработят ефективен курс на лечение.

Нашите клиенти, това са хора, обърнали се към нас за помощ, а също така корпоративни клиенти.
Сключвайки годишен договор за медицинско обслужване, Вие съществено ще икономисате и ще се избавите от грижите по всяка консултация и процедура.
Клиниката работи с водещи фирми, чуждестранни посолства и представителства.

Клиника Астери Мед е не само лечебно, но и научно учреждение. В клиничната база се извършват изследвания на нови медицински разработки.
Сред нашите пациенти има немалко известни лица: дейци на изкуството, бизнесмени, политици.

При необходимост, лекуващия лекар може да организира консилиум с участието на водещи руски и световни специалисти в една или друга област на медицината. Нашите лекари ще поддържат връзка с Вас денонощно.
Поверявайки своето здраве на професионалистите от Астери Мед, Вие правите голяма инвестиция в своето бъдеще.

Астери-Мед е български филиал на веригата едноименни многопрофилни медицински центрове в Москва с 11-годишна традиция. Откриването на медицински клон в България бе обусловено както от големия брой пациенти в Русия, обслужвани от московските центрове, които прекарват голяма част от времето си тук, в България.

Използвайки натрупания опит в областта на здравеопазването и лечението, служителите на Астери-Мед дават възможност както на руските си пациенти в България, така и на българските граждани да се възползват от богатата гама медицински услуги, предлагани на едно съвършено и много високо ниво.
Съчетанието от удобна база, ултрамодерна апаратура, талантливи специалисти и сърцата всеотдайност в служба на човешкото здраве, нарежда „Астери-Мед” сред най-желаните медицински учреждения вече години наред в Москва, а сега и в България.

УСЛУГИ

Наблюдение на бременност и следродово наблюдение
Гинекология
Дерматология
Диагностика
Кардиология
Педиатрия

ГАЛЕРИЯ

СПЕЦИАЛИСТИ

МИРЧЕВА ДИАНА ЙОРДАНОВА
АНГЕЛОВА ЦВЕТЕЛИНА КОЦЕВА
НИКОЛИН ДОБРЕВ
ЕМИЛИЯ ВЛАДИМИРОВА РАЧЕВА
ВЛАДИМИР КОЛЕВ ИВАНОВ
СТАНИСЛАВА ЕНЧЕВА КОЛЕВА

От самото си основаване Астери-Мед стриктно се придържа към принципите си на работа в услуга на здравето и повече от 11 години не допуска никакви компромиси в изискванията както към служителите си, така и към качеството на изключително важната си за човека дейност.
Уютна обстановка, добронамерена атмосфера, загрижен медицински персонал, внимателно отношение към всеки клиент – върху тези аксиоми се гради цялостната работа на клиниката.
Предимствата на Астери-Мед са обусловени от стриктно спазваните постулати, приети в клиниката:
– Висока професионална и корпоративна култура
– Индивидуален подход към всеки
– Достоверна диагностика
– Съчетание на научен подход и съвременни методики на лечение
– Комплексен подход към лечението на пациента
– Целенасочена работа за постигане на положителен краен резултат

КОНТАКТИ

гр. Свети Влас, ул.Свети Власий /МЦ Астери-Мед/
Телефони: 0554 68 614 / 0879 53 38 44
E-mail: astery-med@mail.bg
Клиника Малинов www.astery-med.bg