Кабомед ЕООД – Цитамини

Published by burn on

Компанията “Кабомед” ЕООД е регистрирана през ноември месец 2011 год като еднолично дружество с ограничена отговорност. Адресна регистрация: гр.Правец п.к.2161 ул. “Вълко Цолов” 6. Като предмет на дейност: производство, внос и износ на биологично активни добавки.

Компания «Кабомед» изключителен дистрибутор на серия от природни пептидни биорегулатори «Цитамини»” принадлежащи към групата на парафармацевтиците.

Производител на ЦИТАМИНИТЕ е компанията “Клиника на Института по Биорегулация и геронтология”, гр. Санкт Петербург (Русия).

От създаването си през 1995г., компанията, се е занимавала с работата на промишлени технологии на производството на Цитамини, след като са били разработени от руски учени в резултат на продължителни изследвания и клинични проучвания.

Постоянното сътрудничеството на компания “Лонгви Фарм” и “Клиника на Института по Биорегулация и геронтология” е създаването на препарати, средства и различни методи за предотвратяване и забавяне на стареенето на организма на човека, да се предотврати развитието на патологичните процеси, нормализиране и подобряване на функциите на различните органи и тъкани.

Под ръководството на водещи учени и експерти от Военно-медицинска академия, а по-късно и учени от Санкт Петербургския институт на Биорегулация и геронтология е била разработена технология за производство на нови продукти – биорегулатори извлечени от органи и тъкани на телета. “Цитамини”, които включват 17 вида и с успех се прилагат в различни области на медицината, включително за профилактика на заболявания, поддържане здравето и дълголетието, както и за ускоряване на рехабилитация и възстановяване на организма.

Към настоящия момент дружеството “Клиника на Института на Биорегулация и геронтология” напълно е разработена и патентована съвършенна технология на производство на ЦИТАМИНИ – серия от 17 пептидни Биорегулатора, изцяло натурални.

За да се произведат висококачествени продукти, компанията използва многостепенна система за производствен контрол, която гарантира качеството на всички етапи на производство. Разпределение на пространството и системи за оборудване на лаборатория е в строго съответствие със съвременните изисквания. Преди да стигне до аптеката, продукцията минава щателен контрол по изискванията за производство.

Цялата продукция е минала държавна регистрирация, и има сертификати за доброволно сертифициране и декларация за съответствие.
Високото качество и ефективност на “Цитамините” е подтвърдено от множеството клинични изследвания на водещи клиники и институти в Русия.

КОНТАКТИ

Град: София
Адрес: жк. Троица ,бл.204, вх.5, ет. 5
Телефон: 0889 125 687; 0877 125 689 ; 0883 339 012
e-mail: kabomed@minister.com
web site: www.kabomed.com