Интелдент – Стоматологичен център гр. София

Published by burn on

INTELLDENT Зъболекар София

Зъболекарски кабинети Интелдент се намират в град София и са основани през 1990 година за да работят за нуждите на нашите пациенти. Обслужваме всички възрастови групи – деца и възрастни. Контролът върху инфекциите и стерилизационните процедури са проектирани да осигурят максимална защита за пациентите ни.

Зъболекарски кабинети Интелдент предлагат спешна стоматологична помощ , като дава съботни и неделни дежурства за кварталите Света Троица, Западен Парк, Гевгелийски, Фондови жилища, Захарна фабрика, Люлин, Красна Поляна, Надежда, Банишора и други.

В центъра има зъболекари специалисти в областта на хирургията, ендодонтията, козметичната стоматология, имплантологията и детската стоматология. Те са приятелски настроени, компетентни и внимателни професионалисти, чиято най-важна задача е да поставят вашите нужди и комфорт на първо място. По време на лечението се осигурява пълно обезболяване на пациентите с помоща на съвременни средства и медикаменти.

При вашето първо посещение ще бъде направен пълен орално-дентален профилактичен преглед. Ще бъде предложено лечение базирано на резултатите от прегледа. Преди започването на лечението ще се направят приблизителни изчисления за стойността на услугите и на времето, което е необходимо за извършване на лечението.

КОНТАКТИ

Интелдент – Стоматологичен център гр. София
Адрес: гр. София бул. Сливница, спирка Оряхово, търговски център Глобус партер
Тел.: 0899129036

https://inteldent.eu/

КОНТАКТИ

Интелдент – Стоматологичен център гр. София
Адрес: гр. София бул. Сливница, спирка Оряхово, търговски център Глобус партер1
Адрес: гр. София бул. Сливница, спирка Оряхово, търговски център Глобус партер2
Тел.: 0899129036 1
Web site: zdravenportal.eu
Web site: https://inteldent.eu/
Skype: Skype