Ивайло Иванов – Специалист ортопед – травматолог гр. Монтана

Published by burn on

Доктор Ивайло Иванов е специалист ортопед – травматолог. Специалистът извършва лечение на заболявания засягащи опорно-двигателния апарат. Кабинетът по ортопедия на Д-р Иванов се намира в град Монтана.
Доктор Ивайло Иванов е специалист ортопед – травматолог, практикуващ в град Монтана. Лекарят разполага с ортопедичен кабинет, в който извършва прегледи и лечение на ортопедични заболявания.

Специалист ортопед – травматолог Доктор Ивайло Иванов
Доктор Ивайло Иванов е ортопед – травматолог с дългогодишен опит. Специалистът извършва лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, травми, счупвания и други проблеми. Като специалист ортопед, доктор Иванов ще Ви помогне при навяхване, травми от спортуване, болки в стави, изкълчвания и други заболявания. Ортопедът – травматолог лекува възпалителни и дегенеративни състояния, вродени малформации на крайниците.

Ортопедичен кабинет в град Монтана – Доктор Ивайло Иванов
Ортопедичният кабинет на доктор Ивайло Методиев се намира в град Монтана на ул. Цар Борис ІІІ 11. Доктор Ивайло Иванов извършва диагностика и лечение на травматологични и ортопедични заболявания, лечение на артроза, спондилоартроза и коксартроза на крака и ръце, фрактури на лакътна и раменна кост. Специалистът прилага съвременни методи на лечение.

Лечение на ортопедични заболявания от Доктор Ивайло Иванов
Доктор Иванов оказва медицинска помощ по ортопедия и травматология на пациенти от всяка възраст: деца, хора в напреднала и средна възраст, активно спортуващи и професионални спортисти. В своята практика, той лекува травми и заболявания на опорно-двигателния апарат, придобити с времето или вродени ортопедични заболявания.

Ако страдате от травми, контузии, заболявания по опорно-двигателния апарат или други проблеми в областта на ортопедията и травматологията, доктор Методиев ще ви даде подходящ съвет и ще назначи лечение за възможно най-бързото ви възстановяване.

Град Монтана
Адрес: ул. Цар Борис ІІІ 11 , каб.209
Телефон: 0888 618 931