Зъболекарски Кабинет Д-р Йорданка Евстатиева гр. София

Published by burn on

Стоматологични кабинети Д-р Йорданка Евстатиева Ви предлага безболезнено лечение в комфортна обстановка. Използваме материали на световно известни фирми и даваме гаранция за извършената работа.

УСЛУГИ

Безболезнено лечение в комфортна обстановка най-съвременна апаратура на нормални цени модерно неподвижно и подвижно протезиране експресна изработка на подвижни протези квалитетна металокерамика фотополимери почистване на зъбен камък с ултразвук физиотерапия лазерно лечение детска стоматология коригиране на зъбно-челюстни деформации обикновенни мостове, протези и пломби.

ЗА НАС

В кабинетите Ви очаква екип от висококвалифицирани специалисти обслужващи деца и възрастни. Имам удоволствието да Ви представя нова форма на абонаментно обслужване. Искаме да подчертаем, че преференциите, които осигурява абонаментната карта се отнасят както за притежателя й, така и за членовете на неговото семейство. В здравния картон, който изработваме на всеки пациент, се проследява зъбния статус, регистрират се материалите с които се извършва отделните манипулации и се уточнява следващия профилактичен преглед. Целта на предлганата форма на абонаментно обслужване е с Ваша помощ да издигнем профилактиката и Вашето стоматологично здраве на по-високо, съвременно ниво.

За да се запознаете със съвременната материална база и да се убедите в предимствата на предлаганата форма на абонаментно обслужване е необходимо да дойдете при нас на посочения по-долу адрес. Кабинетите работят със здравната каса. Качеството е по-високо от цената! По предварителна уговорка кабинетите работят в събота и неделя. За спешни случаи осигуряваме специалист на повикване.

КОНТАКТИ

Зъболекарски Кабинет Д-р Йорданка Евстатиева гр. София
Адрес: София, бул. Христо Ботев 77 (вътрешна кооперация)
Тел.: 0889979773, 029311602
Е-mail: