Естетична лазерна клиника Skin Line гр. Варна

Published by burn on

Skin Line е първата естетична лазерна клиника в град Варна, създадена през 2001г. Клиниката разполага с комфортна атмосфера, последно поколение професионална апаратура, висококвалифицирани специалисти с богат опит, актуални процедури, качествени продукти, атрактивни цени и ежемесечни промоции.

През май 2001 Skin Line представи във Варна революционните за времето си фотоепилация с IPL технология, последно поколение апаратура на LPG по метода Endermology, Мезотерапия, Хиалуронови филъри, Пилинги и Ботокс. По-късно инвестира в най-многофункционалната и високотехнологична платформа на Fotona, компания с над 50 годишен опит в лазерната индустрия. Skin Line разполага и с апарата Velasmooth – уникална комбинация от Радиочестота, Инфрачервена Светлина и Вакуум, както и с Oxy Touch System – Диамантено микродермабразио и Кислородна инфузия.

Skin Line организира първите специализирани обучения в България с участието на световно признати специалисти в естетичната медицина и козметологията.

Лекарите в клиниката са специалисти с богат опит. Те постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Професионализмът и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти, актуални процедури, атрактивни цени и ежемесечни промоции е доказаната стратегия за успех.

Клиниката е разположена в една от най-красивите сгради на Варна – архитектурен паметник на културата в сърцето на града. Усещането за уникалност и разпознаваем стил се допълва и от интериора и уютната атмосфера.

Skin Line отговаря на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасността на естетичните услуги.

 

КОНТАКТИ

Естетична лазерна клиника Skin Line гр. Варна
Адрес: гр. Варна, ул. "Княз Борис I " № 53
Тел.: 0888614914, 0899701311, 052614914
Е-mail:
Web site: http://skinline.bg