Елис Джелилова – Психолог – гр. Търговище

Published by burn on

Елис Джелилова е непрекъснато самоусъвършенстваща се личност, жадна за нови знания, сертифициран коуч по личностно развитие и връзки, автор на статии, преминала през десетки тренинги за личностно развитие.

Мисия: „Усещам с цялото си същество, че съм родена да помагам на хората да преоткрият себе си, живота и да бъдат щастливи. Да излекуват болката и да отключат пълния си потенциал, да разкрият любовта и красотата в своята душа.”.

Занимава се с изучаване на между личностните отношения (семейни, приятелски, любовни) от 13г., а последните 5г. усилено с психология, личностно развитие, женски практики, теми като успех, здраве, щастие и много други спомагащи за създаването на мечтана реалност.

Елис с малко години и много житейски опит, научена, че животът е труден и трябва да се „БОРИ“ с него. Преминала през не малко изпитания и уроци сред които разбити мечти, връзки (интимни и семейни), провал в бизнеса и други.. много хора започват от нулата за нея може да се каже, че е започнала под нулата. След дълги години битки, един ден разбира, че животът не е борба, а любов. „Осъзнах, че моят свят е в моите ръце и мога да го направя какъвто си пожелая. Това беше едно от най-великите открития за мен! Открих, че животът може да бъде песен и от тогава съм една щастлива влюбена в живота жена.“

Пътят към психологията: „ От малка се интересувам от взаимоотношенията между хората и често бях като изповедник на близки, приятели и дори на непознати. Наблюдавайки връстниците си и особено, възрастните винаги съм си задавала въпроса: Как и защо толкова много хората усложняват живота си? Така се роди мечтата да бъда психолог и да помагам на хората да бъдат щастливи и да сбъдват мечтите си, да имат желаните взаимоотношения и живот.

Мечта: “Да помогна на всеки да сътвори своята мечтана реалност! Моята мечта е да сбъдвам мечтите си! Ако и вие искате да се научите на това изкуство сте на правилното място. Защото всички заслужаваме най-доброто, чувства на любов, щастие и хармония със себе си и заобикалящия ни свят!“

КОНТАКТИ

Елис Джелилова – Психолог – гр. Търговище
Адрес: гр. Търговище, ул. Епископ Софроний
Тел.: 0892057719
Е-mail:
Web site: http://elisdzhelilowa.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD/