Д-р Начко Чалманов – Медицинска практика гр. София

Published by burn on

Д-р Начко Чалманов е роден на 8 ноември 1964 г. в София. Завършва медицинското си образование в Медицинска академия в София в края на 1991 г.

Още на следващата година започва работа в АГ болница Шейново (сега II САГБАЛ “Шейново”), където работи и до днес. Полага изпит за специалност по акушерство и гинекология през 1998 година. Д-р Чалманов е един от водещите специалисти в лапароскопската хирургия в гинекологията, притежава сертификати за компетентност при възстановяване на пелвисното дъно по метода PROLIFT (Pelvic Organ Prolapse reconstruction) и хирургичното лечение на уринарна инконтиненция по метода TVT Secur. Той е желан участник и презентатор в множество международни конгреси, провеждани от авторитетни световни организации като FIGO (International Federation of Gynaecology and Obstetrics), СЗО и други.

Бебетата, които са родени благодарение на опитните ръце на д-р Чалманов са хиляди. Той е и един от водещите български специалисти по семейно планиране с диплома по репродуктивно здраве и семейно планиране от Световната здравна организация. Сред множеството интереси на д-р Начко Чалманов са и съхранението и методите за лечение с помощта на стволови клетки.

През лятото на 2014 г. Медицинска практика „Д-р Чалманов“ се премести в новия си дом в квартал Лозенец на тихата улица Горски пътник 40В. В новия, модерно обзаведен и оборудван със съвременна медицинска техника кабинет, нашите пациентки ще могат да продължат да се възползват от висококачественото обслужване, което познават.

УСЛУГИ И ЦЕНИ

Медицинска практика д-р Чалманов предлага цялостна гинекологична грижа, включваща лечение на заболявания, профилактика, изследвания, редовни гинекологични прегледи на здрави жени, проследяване на бременност (включително скрийнинг и пренатална диагностика на генетични малформации и нарушения) и семейно планиране. Подробности за цените тук

ЕКИП

Виктория Кацарова
Виктория е акушерка в кабинетът на д-р Чалманов. Завършила е Медицинския университет в София през 1996 година. Преминала е курсове за следдипломна квалификация към Медицинския университет – операционен през 2005 г. и основни принципи и практика в анестезиологията и интензивното лечение през 2006 г.

КОНТАКТИ

Медицинска практика д-р Начко Чалманов София – tchalmanov.com
Адрес: гр. София, ул. Горски пътник 40В
Тел.: 02 943 47 53
E-mail: office@ tchalmanov.com

Текст и изображения: tchalmanov.com