ITS | Здравен портал

Д-р Тодорка Иванова – Физиотерапевт – гр. Павел Баня

Д-р Тодорка Иванова e специалист физиотерапевт. Доктор Тодорка Иванова е дългогодишен специалист в областта. Работи в медицински център Павел баня на ул. Акция 6.

Д-р Тодорка Иванова е специалист екстезиална терапия.

Д-р Тодорка Иванова работи в частния си кабинет в бившата Градска поликлиника в Павел Баня и предлага профилактика и лечение с природни продукти, диагностика и лечение на дискова херния, артрозна болест (шипове) и болести на периферната нервна система.

Условията в курорт Павел Баня (прочут балнеолечебен център) и д-р Иванова са известни с възможностите си за лечение на дисковата херния. В Павел Баня се предлага единствено в България и на Балканския полуостров подводена лумбална екстензия и подводна шийна екстензия. Процедурите се извършват в 100 % минерална вода. За хората които не могата да използват минерална вода се извършват сухи екстензивни процедури.

ФИЗИОТЕРАПИЯ

Физиотерапията е клон на медицината, при която се използват перформирани източници на енергия. Тази енергия като топлина, вода, електричество, звук, светлина и много други се насочва по особен начин, за профилактика или лечение на човешкото тяло.

  • Физиотерапията се прилага от физиотерапевти, които много прецизно определят параметрите на процедурите и курса на лечението.
  • Физиотерапия се прилага при различни възрасти и при различни заболявания, има широки възможности за повлияване човешкия организъм.
  • В някои случаи физиотерапията се прилага като съпровождащо лечение, подпомагащо основното.

 

КОНТАКТИ

Д-р Тодорка Иванова – Физиотерапевт – гр. Павел Баня
Адрес: гр. Павел Баня, ул. Освобождение 2, каб. 105(санаториум)
Тел.: 04361/ 3073; 0888733849
Е-mail:

error: Alert: Content is protected !!