Д-р Тодорка Браилова Байкова – Общопрактикуващ лекар – гр.София

Published by burn on

Д-р Тодорка Браилова Байкова е общопрактикуващ лекар на територията на гр.София.

Д-р Байкова е с дългогодишен опит в областта на общата медицина. Нейният индивидуален подход и иновативните методи на лечение, които използва са и спечелили доверието на пациентите, които я посещават.

Д-р Тодорка Байкова извършва диагностика и лечение на пациенти в лекарския си кабинет в град София,кв. Мусагеница / пред 8- мо училище/. За целта разполага с необходимите инструменти и апаратура, с която максимално точно да определи причините за заболяването и да назначи подходящото лечение.

Като общопрактикуващ лекар Доктор Байкова провежда задължителните профилактични прегледи на своите пациенти. Проследява състоянието на хронично болните и реагира адекватно на промените, в тяхното състояние. Освен това извършва и детски консултации, следи физическото и психическото развитие на децата, консултира майките за кърменето и захранването на бебето.

Доктор Тодорка Байкова е изключително внимателна и търпелива както с малките, така и с възрастните си пациенти. Нейните съвременни и щадящи здравето методи на лечение, са и спечелили репутацията на изключително добър и висококвалифициран общопрактикуващ лекар.

КОНТАКТИ

Д-р Тодорка Браилова Байкова – Общопрактикуващ лекар – гр.София
Адрес: гр.София, ул. "Акад. Стефан Младенов" №8
Тел.: 02/9740965;02/776238;02/8704339;0888846188;