ITS | Здравен портал

Д-р Теодора Таргова – Стоматолог – гр. Варна

Доктор Теодора Таргова е лекар, специалист по дентална медицина, извършващ профилактика и лечение на кариеси, премахва зъбен камък, поставя мостове, корони и протези.
Лечение на кариес 
Доктор Теодора Таргова разполага със собствен стоматологичен кабинет в град Варна и извършва лечение на зъбен кариес. Специалистът стоматолог разполага със съвременна медицинска – стоматологична апаратура и богат професионален опит за качествено отстраняване на зъбни кариеси. Лечението на кариес се извършва,
чрез поставяне на пломба. При лечението на кариес, стоматологът използва съвременни материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват формата и цветът естествените зъби.
Причините за възникване на кариеси най-често са:
– Зъбната плака и нейните микроорганизми
– Въглехидратите в храната, от които микробите произвеждат киселини
– Резистентност на зъбите спрямо киселинното въздействие
Премахване на зъбен камък 
Като специалист по дентална медицина, стоматологът Доктор Теодора Таргова разполага, модерна медицинска техника за дълготрайно премахване на зъбен камък и предпазване от неговата повторна поява. Зъбният камък често причинява бактерии от хранителни остатъци и органични клетки, които в контакт с венците причиняват както гингивит и пародонтит. Симптомите на тези заболявания са подуване, кървене на венците и лош дъх. Доктор Таргова препоръчва да потърсите помощ от стоматолог при наличие на тези симптоми, за да получите навременна стоматологична помощ и премахване на зъбния камък преди да се появят по-сериозни заболявания.
Поставяне на зъбни коронки и мостове 
В своя стоматологичен кабинет в град Варна, Доктор Теодора Таргова извършва поставяне на зъбни коронки, мостове и протези. Стоматологът използва за целта единствено вносни импланти (швейцарски и американски) с доказано високо качество. Апаратурата в кабинета на специалистът спомага за качествената изработка и точното поставяне на зъбните коронки, мостове и протези.
Избелване на зъби 
Доктор Теодора Таргова предлага в своя кабинет избелване на зъби. Това е козметична процедура, която има за цял да направи Вашата усмивката сияйна, красива и бяла. Избелването може да се осъществи, както в зъболекарски кабинет, така и в домашни условия. Разликата в двата вида е продължителността на процедурата. И двете процедури са безвредни и безболезнени, като нежелана реакция е появата на чувствителност на зъбите към топло и студено.
Стоматологичен кабинет 
В стоматологичният кабинет на специалистът по дентална медицина, Доктор Теодора Таргова, пациентите получават лечение с модерни и висококачествени вносни материали и консумативи и гаранция за извършените дентални услуги. Денталните услуги предлагани в кабинета на стоматологът са с изключително високо качество, без болка и на достъпни цени.

КОНТАКТИ

Д-р Теодора Таргова – Стоматолог – гр. Варна
Адрес: гр. Варна, бул. Република 15
Тел.: 0877 111 537
Е-mail:

error: Alert: Content is protected !!