Д-р Теодора Джозеф – Стоматолог – гр. София

Published by burn on

Д-р Теодора Джозеф е специалист по дентална медицина. Завършва факултета по дентална медицина на медицински университет в София, през 2009 година. Още по време следването си, д-р Теодора Джозеф започва стаж в денталния център на световно известния специалист по дентална медицина д-р Гайс.

С непрекъснатото усъвършенстване посредством семинари и курсове, д-р Джозеф гарантира компетенто и качествено обслужване на своите клиенти.

Кабинетът на д-р Теодора Джозеф разполага с най-модерната техника и апаратура, чрез които се гарантира качествено обслужване на пациентите.
При първото посещение се прави пълен преглед, при който се проверяват зъбите за кариеси, здравето на венците, състоянието на захапката. Обсъжда се план за лечение.

Всяка дентална манипулация се обяснява предварително и внимателно, за да сте наясно с различните възможности на препоръчания и в последствие предприетия план на лечение.

Денталната медицина се развива постоянно, а това изисква един зъболекар да отделя голяма част от времето си за курсове за повишаване на квалификацията и запознаване с новите тенденции в областта на стоматологията, с цел да предложи най-добрата услуга.

ДЕЙНОСТИ:

– Детска стоматология –  Профилактичните прегледи трябва да започнат още в детска възраст. Ранното откриване на зъбния кариес, заболяванията на пародонта и зъбно-челюстните деформации спестяват болката при децата и скъпоструващото последващо стоматологично лечение.
– Профилактика – Заболяванията на зъбния кариес и усложненията му, оралната лигавица и зъбодържащия апарат могат да бъдат избегнати с честа и правилна профилактика от страна на пациента.
– Пародонтология и орална хигиена – Диагностика, лечение и профилактика на заболяванията на пародонта.Безболезнена орална хигиена,с най-съвременните ултразвукови апарати за премахване на зъбен камък и премахване на оцветяванията по зъбите.Полиране с “Air Flow“.
– Ендодонтия и кариесология – Ендо(вътре) донтия(в зъба) или кореново лечение.
Пулпа е тъкан разположена вътре в зъба.Тя е изградена от нерви, кръвоносни съдове и други тъкани. Най-честите причини за нейното възпаление са-кариеси, травматични инциденти и др.
– Ортопедия – Корони-металокерамика, бленд керамика, корони от благородни сплави, captek, цирконий, прескерамика
– мостове
– фасети
– протези
– индивидуално компютърно определяне на цвета на зъбите,чрез Easy shade
– Дентална хирургия – Заболявания на зъбите и околозъбните тъкани, заболяване на зъбодържащия апарат, подготовка на усната кухина и челюстите за протезиране, кисти на зъбите и челюстите и др.
– Избелване на зъби – Премахване оцветяването на зъбите посредством най-модерните методи и получаването на заслепяваща усмивка.
– Естетична дентална медицина – фасети-композитни и порцеланови, порцеланови корони
– Козметичен бондинг – Естетично възтановяване на предни зъби, композитни пломби.
Кабинета разполага със собствена зъботехническа лаборатория,

КОНТАКТИ

Д-р Теодора Джозеф – Стоматолог – гр. София
Адрес: гр. София, жк. Гоце Делчев, ул. Деян Белишки 40, ет. 1
Тел.: 0888 580 778
Е-mail:
Web site: http://teodorajozef.com