Д-р Татяна Янева – Стоматолог гр. Велико Търново

Published by burn on

ИППМП доктор ТАТЯНА ЯНЕВА – Зъболекар в град Велико Търново

Др Татяна Янева е зъболекар, практикуващ в град Велико Търново.

Като специалист по обща дентална медицина, доктор Янева извършва:

профилактични прегледи
лечение на парадонтит и кариеси
почистване на зъбен камък
детска и естетична стоматология

В работата си, доктор Янева използва само висококачествени материали и модерна медицинска апаратура.

Стоматологичният кабинет на доктор Татяна Янева се намира в град Велико Търново, ул. Хаджи Димитър 25. В кабинета се извършва: лечение на кариеси, избелване на зъби, профилактични прегледи, поставяне на пломби и коронки, детска и естетична стоматология. Стоматологичният кабинет на доктор Янева е оборудван с модерна медицинска техника и качествени стоматологични консумативи.

Доктор Татяна Янева има сключен договор с НЗОК.

УСЛУГИ

Стоматологични прегледи Велико Търново
Като зъболекар, доктор Янева извършва стоматологични прегледи в град Велико Търново. По време на прегледа, изследва здравето на венците, зъбите, устата и езика на пациента. Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. За поддържането на добро дентално и орално здраве е от важно значение, пациентите редовно да посещават своя зъболекар.

Детска стоматология Велико Търново
Доктор Татяна Янева извършва дентални услуги в областта на детската стоматология. Тази част от денталната медицина се занимава с поддържането на оралното здраве при деца и юноши. Профилактичните прегледи при децата, трябва да започнат в рана възраст, с цел навременно откриване на зъбен кариес, заболявания на пародонта, зъбно-челюстните деформации. Ранно откритите стоматологични заболявания, спестяват болката на децата и намаляват разходите за стоматологично лечение.

Естетична стоматология Велико Търново
Доктор Янева предлага дентални услуги в областта на естетичната стоматология. Като зъболекар с богат опит, Янева извършва:

почистване на зъбен камък
избелване на зъбите чрез ултразвук
поставяне на коронки, фасети и мостове от керамика
възстановяване на зъби

Доктор Татяна Янева ще Ви даде професионален съвет, относно поддържането на добро дентално здраве. В своя стоматологичен кабинет, доктор Янева извършва лечение и корекции на изкривени, счупени, тесни или малки зъби.

КОНТАКТИ

ИППМП Д-р Татяна Янева – стоматолог
Адрес: гр. Велико Търново, ул. “Хаджи Димитър” №25
Моб. тел.: 0898 564 788
E-mail: ianeva_dent@ yahoo.com