ITS | Здравен портал

Д-р Татяна Марулевска – Личен лекар гр. Благоевград

Д-р Татяна Марулевска е общопрактикуващ лекар в град Благоевград. Има придобита специалност по вътрешни болести.

 

 

 

 

ДЕЙНОСТИ:

  • профилактични прегледи
  • детски консултации
  • домашни посещения
  • диагностика и лечение на пациенти
  • имунизации и ваксинации
  • консултации за семейно планиране
  • издава направления за специалисти и медицински удостоверения

Д-р Татяна Марулевска е с дългогодишен опит в областта на общата медицина. Нейният индивидуален подход и иновативните методи на лечение, които използва са и спечелили доверието на нейните пациенти.

Д-р Татяна Марулевска има сключен договор с НЗОК, издава направления, изписва лекарства по рецептурни книжки на касата.

Профилактични прегледи Благоевград

Доктор Татяна Марулевска извършва профилактични прегледи в кабинета си в град Благоевград, на улица Славянска 60 (ДКЦ 1). Провежда задължителните ежегодни профилактични прегледи, които включват клиничен преглед за изясняване на здравословното състояние, измерване на кръвното налягане и електрокардиограма. Ако по време на прегледа се установи, че пациента е в рисковата група на някое заболяване, Доктор Татяна Марулевска издава направление за преглед от специалист.

Лекарят извършва и детски консултации – проверка на ръста и теглото, проследяване физическото и психическото развитие на детето, консултации при кърмене, съвети за захранване и изграждане на хранителни навици при по-големите, поставяне на задължителните имунизации по българския имунизационен календар. Ако търсите подходящия личен лекар за Вашето дете, Доктор Татяна Марулевска е специалиста, на когото може да разчитате за информация и помощ по всяко време.

Домашни посещения Благоевград
Доктор Татяна Марулевска предлага на своите пациенти и домашни посещения. Лекарят посещава новородени, възрастни и трудно подвижни хора или тежко болни, на които им е невъзможно да посетят лекарския кабинет. Доктор Марулевска работи по договор на НЗОК и за извършените домашни посещения здравноосигурените лица дължат само потребителска такса.

КОНТАКТИ

Д-р Татяна Марулевска – Личен лекар гр. Благоевград
Адрес: гр. Благоевград, ул. Славянска 60, ДКЦ 1, ет. 3, каб. 319

error: Alert: Content is protected !!